Kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter

Kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter

Svalka dig med Hanna Kitchens läckra kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter. En boost för såväl energi som öga och smaklökar. Det enklar receptet hittar du här.

Kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter

Ingredienser:

– 400 ml kokosmjölk

– 100 gram medjooldadlar

– 60 gram lönnsirap (går även bra att använda honung eller agavesirap)

– 70 gram förkokta rödbetor

– 60 gram vatten

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienser i en mixer och kör tills ni har en jämn och slät ”smet”.

2. Kör smeten i en glassmaskin, alternativt häll upp i glassformar direkt och ställ in i frysen.

3. Ta fram när den stelnat och doppa i exempelvis pistagenötter, mörk choklad eller varför inte både och?

Recept och foto: Hanna Sundell som producerar och säljer ”energy bites”, fria från gluten, vitt socker, mjölkprodukter och tillsatser.

 För fler fresterlser – följ Hanna´s Kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen 

Skriv ut recept
Kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter
Kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Portioner
Kokos och rödbetsglass toppad med pistagenötter
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras