Glutenfria jordnötskakor av 3 ingredienser

jordnötskakor

Få bakverk slår en klassisk kaka – älskad av alla! Även bagaren om du kan fixa läckra kakor på bara några minuter, som det här receptet för jordnötskakor av enbart 3 ingredienser, utan mjöl. Därmed passade även för dig som är glutenintolerant.

Äntligen ett receptet så enkelt att du kommer ihåg det efter att ha gjort det för första gången – på supergoda, glutenfria jordnötskakor! Allt du behöver för att göra dessa goda kakor är en deciliter krämig jordnötssmör, en deciliter socker (eller Sötströ för sockerfri variant) och ett stort ägg. Du kan även tillsätta vaniljpulver om du önskar, men det är inte nödvändigt för smarriga kakor.

Skriv ut recept
Glutenfria jordnötskakor av 3 ingredienser
jordnötskakor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
specialkost Glutenfritt, Laktosfritt
kcal 399-399
Portioner
Ingredienser
specialkost Glutenfritt, Laktosfritt
kcal 399-399
Portioner
Ingredienser
jordnötskakor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser väl.
  2. Forma till bollar som du plattar ut på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Tryck mönster med en gaffel.
  4. Grädda i ugnen på 250° i ca 10 minuter.

Glutenfria jordnötskakor av 3 ingredienser

Ingredienser:

– 1 dl jordnötssmör

– 1 dl socker (alt. Sötströ för sockerfria kakor)

– 1 stort ägg

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienser väl.

2. Forma till bollar som du plattar ut på en plåt med bakplåtspapper.

3. Tryck mönster med en gaffel.

4. Grädda i ugnen på 250° i ca 10 minuter.

 

Recept: Crunchy Creamy Sweet

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras