Yoga närsomhelst på hemmaplan

Yoga närsomhelst på hemmaplan

Om du har svårt att få tiden att räcka till för att gå till en träningsanläggning för yoga kan du göra din yoga hemma på egen hand. Om du vill ha hjälp med korta program kan Vardagsyoga vara något för dig.

Ljudboken Vardagsyoga av Ulrica Norberg innehåller tre kortpogram med olika inriktningar för den som söker korta avbrott i vardagen för att balansera sin mentala och fysiska energi.

Innehåll: Yoga på stol. 20 min. Denna sekvens av rörelser utförs på en stol och fokuserar främst på att främja cirkulationen i axlar, rygg och ben, motverka mental stress och stimulera kroppen mot bättre återhämtning och kraftbalans.

Yoga ståendes. 30 min. Här aktiverar du hela kroppen genom några solhälsningar, stående och sittande positioner för en avslutande vila i ryggläge. Detta program fokuserar på höft, länd och rygg.

Yoga i närvaro. 20 min. Detta program arbetar för att stärka koncentration och fokuseringsförmågan och arbetar mer med meditativa tekniker. Mjuka rörelser sittande och liggande gör att sinnet lättare stillas och kroppen hittar en bättre andhämtning.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.