Vinterns skönhetsmåsten

Vinterns skönhetsmåsten

Nu presenterar The Body Shop ”Beauty Must Haves” – några av kedjans bästsäljande och mest rekommenderade skönhetsprodukter. Ge bort en julklapp som är berikade med högkvalitativa Community Fair Trade-producerade naturliga ingredienser, som hjälper till att förbättra livet för mer än 300 000 människor runt om i världen.

Olive Body Butter 200 ml
Bästsäljaren och klassikern Olive Body Butter är en krämig och rik fuktighetsbevarare för torr hud. Den absorberas lätt av huden och hjälper till att göra den mjuk och len tack vare lyxiga Community Fair Trade-producerade ingredienser som ekologisk olivolja från Italien samt kakaosmör och shiasmör från Ghana, 185 kr.
sites/default/files/bodybutter.jpeg


Wild Argan Oil Miracle Solid Oil 50 g 

En effektiv multitasker för dry spots. Den koncentrerade fasta oljan smälter vid kontakt med kroppsvärmen. Ger en långvarigt verkande mjukgörande och fuktighetsbevarande effekt för mycket torra partier. Wild Argan Oil Miracle Solid Oil innehåller Community Fair Trade-producerade naturliga ingredienser: arganolja från Marocko, kokosnötsolja från Samoa och shiasmör från Ghana, 145 kr.
sites/default/files/wild argan oil.jpeg

 

Spa Wisdom Africa Honey & Beeswax Hand and Foot Butter 125 ml 
En intensivt fuktighetsbevarande kräm, inspirerad av afrikanska badtraditioner. Passar för extra torra partier som händer, fötter, armbågar och knän, 195 kr.
sites/default/files/ghf0r0xhxkafzyg4ztrk.jpeg


Drops of Youth Eye Concentrate 10 ml

Drops of Youth Eye Concentrate är berikad med kraften från plantstamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i Alpernas rena luft. Edelweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy, 295 kr.
sites/default/files/drops.jpeg

Aloe Protecting Restoring Mask 100 ml 
Intensivt vårdande sink-in ansiktsmask med svalkande Community Fair Trade-producerad aloe vera som är odlad helt utan bekämpningsmedel i Guatemala. Masken ska inte sköljas av, utan absorberas av huden och ger en mjukgörande och lenande effekt. Lämplig för känslig hud, 235 kr.
sites/default/files/boln3qilh0kdjh0n9okn.jpeg

Vitamin E Overnight Serum-In-Oil 30 ml
Redaktionens favorit! Ett lyxigt serum som kombinerar kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik. Oljeblandningen består av icke-feta oljor som absorberas snabbt av huden. Gör huden uppfriskande, fräsch och mjuk, 285 kr.
sites/default/files/gr6l7pp67mvbkrb0bw8f.jpeg


Smoky 2-in-1 Gel Liner 2 ml 

Skapa djärva och skarpa konturer med Smoky 2-in-1 Gel Liner, en innovation till franslinje och ögonbryn. Geléformulan består av finkrossade och intensivt mörka pigment som blandas med Community Fair Trade-producerade oljor för att få till djup och intensitet, 135 kr.
sites/default/files/pzot9log1cepuhwthxso.jpeg

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.