Vill du lära dig Smygträning?

Vill du lära dig Smygträning?

Smygträna handlar om att bli mer medveten i din vardag. Böj knäna när du tömmer diskmaskinen, ställ dig på tå när du sträcker dig efter något, gå ned på huk när du knyter skorna och jobba hårt när du går uppför trappan. Lura hjärnan att inte hela tiden välja den lättaste vägen, för det gör din hjärna annars helt automatiskt.

För att bli bra på att lura hjärnan och få in mer smygträning i din vardag kan du till exempel göra detta:

Gör upp en smygplan! Du bestämmer till exempel att varje gång du går in i vardagsrummet att du måste göra tre knäböj. Att varje gång du kopierar så måste du göra tåhäv hela tiden osv. Förstår du? Det blir som när man var liten och hoppade tre gånger på ett brunnslock som det stod någon bokstav på, eller att man inte fick gå på ”streck” vid plattgången utan bara hoppa hage…Snacka om smygträning!

Att försöka få in lite träning så här lite på smyg är inte bara effektivt, det är så himla roligt också och det kommer att locka fram en hel del skratt inte bara hos dig själv utan hos dina kollegor också om ni gör en smygträningschallenge tillsammans. 

 

PS. Det finns faktiskt en smygträningsgrupp på Facebook om man är intresserad av att få fler smygträningstips. Sök bara på Smygträning. 

 

Smyg på!
/Redaktionen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.