Verklighetstrogna massagefåtöljer från Datura

Verklighetstrogna massagefåtöljer från Datura

En stund i massagefåtöljen hjälper kroppen att varva ned och ladda upp med ny energi. Kontinuerlig massage bidrar även till ökad blodcirkulation och bättre koncentrationsförmåga. Man blir piggare och sover bättre samtidigt som det stärker immunförsvaret.

I ett samhälle där åkommor som stress, oro och sömnsvårigheter ökar hela tiden är det viktigt att förekomma problemen. Där kommer Datura, med deras massagefåtöljer av det egna märket Attract, in.
– Vi köper in massagestolarna direkt från producenten och har på så sätt kapat många mellanhänder. Det gör att vi kan pressa priserna och privatkonsumenten känner också att de har råd att köpa en massagefåtölj till hemmet. Andra likvärdiga fåtöljer kostar runt 50 000 kronor, säger Anna-Maria Klang på Datura.
Fåtöljerna passar alltså lika bra i hemmet som på kontoret. På senare tid har antalet arbetsrelaterade skador ökat. Symtom som trötthet, koncentrationssvårigheter och spänningshuvudvärk skulle skulle kanske kunna avhjälpas om personalen skulle ha kontinuerlig tillgång till massage.
Investeringen, som dessutom är avdragsgill, är inte större än vad kaffet på kontoret kostar. Företagsledaren kan genom att investera i en massagefåtölj skapa både extra trivsel för de anställda och samtidigt förebygga sjukdomar.
En som upptäckt fördelarna med Attracts massagefåtöljer är Heinz-Eric Develius, legitimerad naprapat i Mora. Han använder modellen EMT-1040 Respect både privat och i sitt arbete.
– Fåtöljen jobbar effektivt igenom hela baksidan på kroppen och gör ett tungt jobb som annars är slitsamt för mig att utföra.
Fåtöljen sparar helt enkelt på min rygg. Jag sitter själv i fåtöljen varje kväll. Efteråt känner jag att kroppen återhämtat sig och jag får tillbaka energin, säger han.

Attract EMT-1040 Respect är den populäraste fåtöljen och en av de tio mest sålda i världen. Innan massagen börjar scannar fåtöljen av ryggraden så att massagepunkterna hamnar på rätt ställe. Om man tycker att den tar för stor plats kan man i stället satsa på en Attract EMT-8144 SUPERfåtölj. Den ser ut som en vanlig skinnfåtölj, men har massagefunktioner
och inbyggd värme. Fåtöljen har även en i- och urresningsfunktion som hjälper den som har svårt att ta sig ur fåtöljen själv.
– Trots att det är mekanisk massage eller en massagerobot som utför jobbet i fåtöljerna så känns massagen  verklighetstrogen. Vi har så många kunder som ringer och berättar hur bra de mår och vilken hjälp de har fått av våra massagefåtöljer. Det är verkligen jätteroligt, säger Anna-Maria Klang.

Priser: Attract EMT- 8144 SUPERfåtölj: 12 900 kronor.
Attract EMT-1040 Respect: Kampanjpris 16 900 kronor, ordinarie pris 19 900 kronor.
Datura har ensamrätt i Norden på dessa massagefåtöljer. Besök hemsidan för att se var du kan prova ut din massagefåtölj.
Datura erbjuder även andra produkter bl a promenadband, Yantramattor, tofflor, USB luftfuktare mm.
Datura 020-22 02 20, info@datura.se, www.datura.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.