Vårens nya träningskläder formar kroppen

Vårens nya träningskläder formar kroppen

Lagom till löparsäsongen lanserar Röhnisch sin nya kollektion Running Edition. Förutom att löparkollektionen bjuder på genomtänkta detaljer och en feminin design, presenteras funktionella plagg i Shape-material som formar kroppen och hjälper till med återhämtningen.

Kraven på träningskläder har ökat de senaste åren, nu vill vi inte enbart ha funktionella plagg som andas. Detaljerna har blivit alltmer viktiga, för att inte tala om designen och huruvida träningskläderna sitter på kroppen. Samtliga aspekter har det svenska familjeföretaget Röhnisch tagit vara på och den 25 mars lanseras den nya kollektionen Running Edition. Bakom plaggen står enbart kvinnliga designers som inför den nya löparkollektion, tagit hjälp av Lovisa ”Lofsan” Sandström, en av Sveriges mest populära träningsprofiler.

– Det har varit fantastiskt att få skissa på både mönster och detaljer tillsammans med Röhnisch designteam. Jag har sprungit många mil i plaggen för att vara säker på att kroppen hålls på plats samt att sömmarna sitter där de ska och inte ger skavsår. Äntligen behöver jag inte kompromissa mellan fåfänga och funktion – kollektionen är både smickrande och praktisk. Jag älskar blommönstret som passar till både ljusa och mörka plagg, säger Lovisa ”Lofsan” Sandström.

Shape tightsen som formar kroppen
I den nya löparkollektionen återfinns Röhnisch Shape tights. Materialet som lyfter, formar och håller in – vilket skapar en fin siluett och slätar ut ojämnheter. Shape tightsen har även en kompressionseffekt som hjälper till att stimulera musklerna och dess återhämtning.

– Nytt för i år är att vi lanserar de första printade Shape tightsen. Tack vare mönster och skärningar håller de in och formar kroppen ytterligare för att öka träningsupplevelsen. När man tränar är det viktigt att känna sig bekväm samt att plaggen sitter där de ska. Shape tightsen har en perfekt passform och tightsen sitter på plats under hela passet, säger Isabel Öhrn, pressansvarig, Röhnisch.

Redaktionens favoriter ur vårkollektionen Röhnisch Running Edition:

sites/default/files/Carmen Racerback.jpg Carmen Racerback
Mönstrat linne i racerbackmodell med tejpade reflexer som skapar en fin siluett. Detaljer i ljusrosa som ger en fin kontrast till det svarta blommönstret. 90 % polyester, 10 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, 499 kr.

sites/default/files/Linne.jpgColey Racerback
Träningslinne med laserskurna detaljer, ficka med dragkedja och reflexprint. 90 % polyamid, 10 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, rek. pris 449 kr.

sites/default/files/väst.jpg Carmen Run Vest
Löparväst med en insida av mjuk borstad microfiber. Figurnära med feminina detaljer i spets, reflex och i silver. Den perfekta västen som står emot vinden under löpturen! 82 % polyamid, 18 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, 799 kr.


sites/default/files/237125_p137.jpgCarmen Long Sleeve

Snygg figursydd långärmad löpartröja i microfiber, med en hög krage och ficka bak. Detaljer i rosa och reflex. 90 % polyester, 10 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, 799 kr. 

sites/default/files/coley long sleeve.jpg Coley Long Sleeve
Långarmad tröja med hög krage, laserskurna detaljer och reflexprint. Ficka med dragkedja och smarta hål för tummarna. 90 % polyamid, 10 % elastan. 599 kr, Finns i storlekarna xs-xl.

sites/default/files/jacka.jpg
Carmen Run Jacket
Den perfekta jackan för löpturen! Figurnära löparjacka med insida av mjuk borstad microfiber. Feminina detaljer i spets och silver. 82 % polyamid, 18 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, 999 kr.

sites/default/files/kjol.jpg Shape Bess Shorts
Hotpants i det populära Shape-materialet med en laserskuren kjol över. Reflextryck och dragkedja i midjan. 73 % polyamid, 27 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, 599 kr.

sites/default/files/tights_2.jpgShape Carmen Tights Snygga Shape tights som håller in och formar! All-over print i en ljusare ton på utvalda delar av tightsen för snyggare former. Stort logo-tryck i reflexprint och med detaljer i reflextejp. Infälld dragsko och nyckelficka bak. Material 73 % polyamid, 27 % elastan. Finns i storlekarna xs-xl, 1 199 kr.

 

Röhnisch Running Edition finns i utvalda butiker från och med 26 mars 2015. Se mer på: rohnisch.se

Text: Redaktionen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras