Vårens löparkollektion från Asics

Vårens löparkollektion från Asics

Våren och sommarens kollektion från Asics präglas av funktionalitet och praktiska detaljer. Här är en sneakpeak på utbudet av den nya kollektionen.

Snabb uppvärmning – Woven jacket, herr
En riktigt bra löprunda kräver noggranna förberedelser. Den här lätta jackan kan användas till både konditionsträning och stretching, tack vare sin fantastiska ventilation och ärmar som utformats för att ge full rörelsefrihet. Reflexdetaljer fram och bak gör att du syns i mörker.  Laserskurna hål på ryggen och nät under armarna gör att du aldrig blir för varm.

sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.15.40.png

Det snabbaste sättet att värma upp och hålla sig varm – Hooded LS top, herr
Använd den över en undertröja för snabb uppvärmning innan ett lopp eller som huvudplagg under kalla dagar. En lätt tröja med mjuk insida och ventilationspaneler hela vägen runt, helt utan sömmar för härlig komfort. Tröjan är helt utan sömmar för att du ska slippa skav. Reflexdetaljer vid tumhålen gör att du syns i mörker.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.17.46_0.png

Större rörelsefrihet – Leg balance tight, herr
Långa tights där midjan försetts med Core Balance-teknologi som ger bättre hållning och minskar risken för skador. Leg Balance-teknologi i knä och lår ger dämpning åt knäna och minskar muskeltröttheten. Tightsen har utformats för att minska muskeltröttheten, med teknologier som verkar i midja och överben. Ge bättre hållning och hjälpa dig uppnå en mjuk och flytande löpstil. Tightsen är även försedda med praktiska fickor för förvaring av nycklar och kort.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.19.33.png

För de lite kallare dagarna – Adrenaline tight, herr
Håll farten och värmen uppe under hela löpningen. Det perfekta plagget för dig som springer på tidiga morgnar eller kyliga dagar. Tightsen hjälper dig nå dina mål genom att ge lätt muskelkompression över hela benet. Den blixtlåsförsedda bakfickan ger säker förvaring av kort och nycklar under löpningen. Snyggt tryck i klara färger längs med vaderna.  Får snabbt tillbaka sin form efter användning och tvätt. Reflexdetaljer fram och bak gör att du syns bättre i mörker.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.23.54.png

Komfort under hela löpningen – Short 7”, herr
Få skönare lopp och träningsrundor i ett par lätta shorts som inte hindrar steget. Slitsen i sidan ökar luftgenomströmningen och håller dig sval under soliga dagar. Motion Dry-teknologi håller huden torr och skön. En blixtlåsförsedd ficka ger säker förvaring av kort och nycklar. Reflexdetaljer fram och bak gör att du syns i mörker.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.23.12.png

Perfekt för uppvärmning – Woven jacket, dam
Inled loppet starkt efter en snabb uppvärmning i denna ultralätta och bekväma jacka. Den är det perfekta plagget för hela förberedelsefasen, från konditionsträning till stretching, samtidigt som den har snygg design med Japan-inspirerat tryck på bröstet. Jackan är utrustad med reflexdetaljer fram och bak som gör att du springer säkert i mörker. Sidofickor för förvaring av nycklar och kort.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.28.14.png


Mjukt linne – Tank top Aop, dam
Top med mjuka sömmar för ökad komfort och ventilation som håller dig sval under hela löpningen. Brottarrygg för god rörelsefrihet, reflexdetaljer hela vägen runt gör att du syns i mörker. Nätpaneler ger ökad luftgenomströmning och håller dig sval.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.29.57.png


Varm och skön löpning – Leg balance tight, dam
Elastiska paneler med Core Balance-teknologi i korsrygg och midja ger bättre hållning och ökad komfort. Leg Balance-teknologi i låren ger mindre vibration i musklerna när foten sätter i underlaget, vilket leder till effektivare muskelarbete och lägre skaderisk. En dold midjeficka ger praktisk och smidig förvaring av mediaspelare eller nycklar. Tightsen har utformats för att minska muskeltröttheten, med hjälp av teknologier som verkar i korsrygg och lå. Ge bättre hållning och hjälpa dig uppnå en mjuk och flytande löpstil. Praktisk ficka för förvaring av nycklar och kort.
sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.30.24.png

För blåsiga löprundor – Gore Vest, dam
Med en lätt GORE-VÄST är det enkelt att trotsa motvinden. Ett Windstopper® Soft Shell skyddar överkroppen från blåst, samtidigt som ryggens laserskurna hål ökar ventilationen och gör att västen andas hela vägen in i mål. Reflexdetaljer fram och bak gör att du syns i mörker.

sites/default/files/Skärmavbild 2015-01-26 kl. 10.33.37.png

Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.