Vår löpcoach ligger bra till i Guldhjärtat

Vår löpcoach ligger bra till i Guldhjärtat

Guldhjärtat är träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och arrangeras varje år i samband med Fitnessfestivalen. Svenska folket har sagt sitt och nominerat fram tusentals pt:s, ledare och gym. Färre har valts ut, och fram till 6 november kan du rösta på den som du tycker ska vinna. Sporthälsas runclubsledare Therese Westerdahl har stora chansen att kamma hem det.

Hon är nominerad i inte mindre än två kategorier: Årets pt och årets gruppträningsinstruktör. I Sporthälsas runclub är hon också oerhört uppskattad då hon varje onsdag leder våra pass, helt gratis för alla. 
 

Här kan du rösta på din favorit!

Till vardags är Therese gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Östermalm. Motiveringen lyder: ”Therese Westerdahl är en lysande stjärna och det är självklart att jag nominerar henne!”. Nomineringen lyfter även fram hennes breda kompetens som löpcoach, massageterapeut och kostrådgivare. Eftersom hon är tvåbarnsmor har hon den livserfarenhet och pondus som behövs för att kunna genomsyra mötet med andra människor. En naturlig ledare. Den sociala kompetensen är hög och hon har stor förmåga att motivera och peppa alla att göra sitt bästa.


Dessutom har hon avverkat fyra marathonlopp och lett uppvärmningar för upp till 10 000 personer, sistnämnda på Womens Health halvmarathon. Hennes närvaro i sociala medier är också av vikt. Hon bloggar på Sporthälsa och har förekommit i många tryckta artiklar.

Nu återstår det några spännande veckor innan vinnaren avgörs på Berns salonger den 26 november.


Privat bild på Therese från i somras.

Text och foto: Julia Kimell

Psst. Kom och löp med Sporthälsa runclub!

 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.