Vackra fransar på ett kick – här hittar du fantastiska lösögonfransar

Har du noterat hur många i din omgivning plötsligt har mer framhävda och inramade ögon? Kanske har de hittat en mirakel-mascara, men mer troligt är att de har lösögonfransar. Läs mer om hur du snabbt ger dina ögon det ultimata lyftet.

Historien bakom förföriska fransar

Visste du att lösögonfransar omnämns redan i litteraturen från det antika Egypten? Från tiden omkring 2000 f.Kr använde kvinnorna vid Faraos hov lösögonfransar av pälshår eller avryckta flugben. Under det tidiga 1900-talet använde alla kvinnor vid teatern och inom modeindustrin lösa fransar, för att de skulle få den intressanta och beslöjade blick som på den tiden var väldigt modernt.

Allteftersom filmindustrin växte sig större försågs samtliga huvudpersoner med lösögonfransar. Efter Elizabeth Taylors Egyptenispererade make-up i filmen Cleopatra, införde de flesta företag som tillverkade smink lösögonfransar i sina sortiment.

Idag har vi lyckligtvis lämnat flugben bakom oss, och dagens lösögonfransar både känns och ser naturliga ut. Oavsett om du vill skapa en dramatisk look eller helt enkelt vill framhäva sina ögon lite extra, finns det fransar för alla tillfällen. Lite längre framhäver ögonen och gör dem större. Även lite mer diskreta ger dig mer definierade eller fylligare fransar som ser helt naturliga ut, men ändå gör stor skillnad.

Här hittar du vackra fransar av bästa kvalitet

Kiss blowout lösögonfransar är gjorda av naturligt hår av bästa kvalitet. Fransarna formar sig lätt och har en ytterst tunt fäste vilket gör att dom känns väldigt naturliga. Fransarna har fönats innan tillverkning vilket ger dem ett extra lätt och luftigt intryck. De finns i flera varianter av heltäckande fransar som ger en stor valmöjlighet och alla förpackningar innehåller lim.

Fransarna är lätta att limma på ögonlocket, även för nybörjaren, och ger en öppen och klar blick. Perfekt att använda både dagligen och speciella tillfällen. De är tillverkade av naturligt hår, kan återanvändas och passar även dig som bär linser.

För att rama in och framhäva ögonen på ett vackert sätt med långa förföriska fransar – kika in och beställ dina lösögonfransar här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.