Unna dig tid för kärlek i vår

Unna dig tid för kärlek i vår

Många lever i en stressig tid då det kanske inte alltid finns plats för kärlek. Våren är en utmärkt tid att faktiskt unna sig själv tid för kärlek. Det mår både du och dina nära och kära bättre av.

För alla som inte riktigt får kärleken att fungera som ni önskar. Det kan vara du som är singel och inte hittar den du vill älska men det kan även vara du som har någon att älska, men som ändå inte får till det där med kärlek fullt ut. Ofta är tidsbristen boven i dramat och det finns kanske helt enkelt inte tid för den kärlek som krävs för att ett förhållande ska fungera bra eller för att du ska träffa någon ny kärlek.

Våren i sig är ett bra hjälpmedel för kärlek, då det fina vädret gör att många blir mer öppna och efter en lång och kall vinter är många sugna på att bjuda på sig själv och ge mer kärlek.

Det finns dock ytterligare hjälpmedel i form av boken Kärlek – en handbok, som ger tips, idéer och redskap för att förändra, förbättra och fördjupa kärleken. Det kan kanske låta fånigt, vem behöver en bok för att läsa om kärlek. Men det är inte så dumt och det finns alltid saker och ting att lära och förbättra. Boken är skriven av Eva Sanner, som är parterapeut och relationsexpert.

Bokens kapitel:
Ge plats åt kärleken
Skapa kontakt och närvaro
Lust och olust
Att tycka och vilja olika
Beroende sätter kärleken ur spel
Kan vi lära oss att älska?
Tack och förlåt
Väx tillsammans

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.