Dröm om du älskar golf – lyxiga golfpaket hos Åda Golf & Country Club

Åda Golf golfpaket

Älskar du golf, men även lyxigt boende, god mat och miljöombyte? Då är ett golfpaket hos Åda Golf & Country Club rena drömmen. Här berättar vi mer.

Sommaren är äntligen här och med den – optimal tid att unna dig ett golfpaket med allt du kan önska för kropp och själ. Att golfa är ju inte bara en rolig aktivitet, du får även bra motion, samt social tid med människor som har samma intresse.

Att utföra en aktivitet som är både rolig men som samtidigt leder dig till ett hälsosammare liv måste ju vara det optimala, eller hur? En dag på golfbanan ger dig både frisk luft och förbättrar din kondition, eftersom att du hela tiden är i rörelse. Att du dessutom får vara ute i naturen kommer få dig att må bättre mentalt, liksom att landa med avkopplande boende och god mat efteråt.

Åda Golf golfpaket

Lyxigt golfpaket hos Åda Golf & Country Club

Åda Golf & Country Club är en golfanläggning belägen i Trosa, mitt ute i naturen med närhet till både skog och hav. Där finns en 18-hålsbana där du har allt du behöver samlat på ett och samma ställe – hotell, restaurang och givetvis själva golfbanan. Där kan du spela själv, med ditt sällskap eller ta lektioner med ett proffs. I närheten finner du också en barnvänlig badstrand där du kan koppla av efter golfrundan, eller varför inte dra ut på en löprunda i skogen bredvid? Om du hellre vandrar eller hoppar upp på cykeln finns Sörmlandsleden precis i närheten. 

Genom att boka Eagle-paketet hos Åda Golf & Country club stannar du söndag till onsdag eller torsdag till lördag. I paketet ingår Greenfee 18 hål både ankomst- och avresedagen, samtidigt som du har tillgång till alla andra aktiviteter i närheten av anläggningen. I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, trerätters-middag och ett startkit. 

Åda Golf golfpaket

Unna dig ett golfpaket hos Åda Golf & Country club för några dagar där du kan koppla av, ägna dig åt din favoritaktivitet och njuta av omgivningarna. 

Priser:

  • Onsdag – söndag: 2145 kr per person
  • Torsdag – lördag: 2445 kr per person

► Läs mer om Åda Golf & Country club och boka här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.