Trotsa vädret i grymma funktionskläder från 2XU

2xu

Träningsfrihet är när du inte ens behöva fundera över att ställa in träningen på grund av mörker, kyla eller obekväma kläder. Det är något det australienska märket 2XU tagit fasta på. Här med sina innovativa funktionsplagg för löpning och annan utomhusträning – oavsett väder!

Det viktigaste för dig som tränar är att välja träningskläder du är bekväm i och som hjälper dig besegra såväl utmanande väder som träningsformer. 2XU har sedan start varit den officiella kompressionspartnern och återhämtningsvapnet till både världsmästare och vardagsmotionärer. Här hittar du några av våra favoritplagg från kollektionen 2018-2019.

Trotsa vädret i grymma funktionskläder från 2XU

2XU Heat Half Puffer Jacket Dam är en flexibel vind- och vattentät jacka med stoppning i polyester. Det gör den varm och skön, samtidigt som ventilationen är god.

Pris ca: 2 299 SEK

2XU MCS Run Thermal Compression Tights dam och herr är kompressionstights med en avancerad teknologi som avlastar dina ben från träningens belastning. På insidan med en flossad specialstruktur för att hålla dig varm.

Reflexmönster på underbenen går i 360° för snygg synlighet i mörkret.

Pris ca: 1 299 SEK

2XU Run Gloves är mjuka, fodrade handskar som håller händerna varma kyliga dagar.

Pris, ca: 449 SEK

2XU Heat Long-Sleeve Run Top är en långärmad tröja som håller dig varm och torr vid löpning eller annan utomhusträning. Finns i tre läckra färger.

Pris ca: 899 SEK

Modeller: Tobias Brodén och Anna Lissjanis

Foto: Derin Sunneson

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras