Trotsa mörkret och ta en löprunda

Trotsa mörkret och ta en löprunda

Den mörka årstiden är här och det kan vara lite läskigt att springa ensam på mörka vägar och stigar. Detta gäller nog främst kvinnor. Med konceptet Girls Night Out vill SILVA tillsammans med Löplabbet och Runner’s World inspirera kvinnor att fortsätta springa utomhus, året runt.

Vi är många som gillar att vara aktiva utomhus och gärna året runt. Vi vill inte att mörkret ska stoppa oss från att springa, gå eller vara ute i vår fantastiska natur. Att springa med bra utrustning är bara en start, att springa tillsammans är det som verkligen gör skillnad.

Under denna höst kommer SILVA ge sig ut på turné med Girls Night Out och tillsammans med Löplabbet och Runner’s World bjuda in tjejer till mörkerlöpning i sällskap av en pannlampa och ett par löparskor. Girls Night Out besöker fem orter i Norge och två orter i Sverige – det första eventet sker 10 oktober i Bergen, Norge.

Inspirera tjejer att våga springa ute trots mörkret

Genom Girls Night Out hoppas SILVA, Löplabbet och Runner’s World kunna hjälpa deltagarna att hitta nya löparkompisar att fortsätta mörkerträna med även efter eventet. Deltagarna får experttips på vilken pannlampa som är bäst för just löpning och vilka löparskor som lämpar sig perfekt mot det mer hala höst- och vinterunderlaget. Allt detta för att få fler tjejer att våga ge sig ut och känna sig lite mer trygga även när det är mörkt utomhus.

Girls Night Out arrangeras:

– 10 oktober, Bergen (Norge)

– 12 oktober, Sandnes (Norge)

– 19 oktober, Oslo (Norge)

– 26 oktober, Umeå (Sverige)

– 31 oktober, Trondheim (Norge)

– 2 november, Kristiansand (Norge)

– 9 november, Lund (Sverige)

Mer information om Girls Night Out hittar du här: www.silva.se/girls-night-out

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.