Träna Les Mills guppträning hemma

Träna Les Mills guppträning hemma

Vill du träna gruppträning hemma? Nu gör Les Mills träningen mer tillgänglig genom att ta steget in i den digitala världen.

Les Mills On Demand är en ny online streamingtjänst som gör det möjligt för alla att ta del av Les Mills populära träningsprogram på hemmaplan via sin dator, surfplatta eller mobiltelefon. Les Mills On Demand finns tillgängligt i USA, Storbritannien och lanseras nu för fullt i de nordiska länderna.

 Les Mills mission är att bidra till att skapa en hälsosammare och sundare planet. Miljontals människor världen över tränar dagligen någon form av Les Mills klass, och vi får ständigt förfrågningar om möjlighet att ta del av våra träningsprogram på hemmaplan. Det är med stor glädje som vi lanserar Les Mills On Demand då det är en tjänst som gör det möjligt för oss att hjälpa fler människor att påbörja en hälsosammare livsstil, säger Phillip Mills, vd, Les Mills.

Av de 13 träningsprogram som Les Mills International har skapat, kommer följande sju program att erbjudas online i 30 minuters format:

Bodypump (styrketräning)
Bodycombat (kampsport)
Bodybalance/Bodyflow (yoga)
CXworx (core)
Les Mills Grit (HIIT) 
RPM (cykling)
Sh’bam (dans)

Läs mer här.

Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.