Träna gratis utomhus med Friskis&Svettis

Träna gratis utomhus med Friskis&Svettis

I dag 16 juni går startskottet för Friskis&Svettis Stockholms årliga parkträning. Precis som tidigare år erbjuds alla stockholmarna gratis träning utomhus i en rad parker under sommaren.

I år utökas perioden med en vecka samtidigt som två nya grönområden introduceras på schemat: vid Kampementsbadet på Gärdet samt Lillsjöparken i Abrahamsberg.

120 gratispass

Jympa, Dans fusion, Dans fuego, Dans afro, Dans street, Core, Yoga, Flex, Flex soft, IntervallFlex samt ett antal tema- och maratonpass: stockholmarna erbjuds över 120 gratispass mellan 16 juni och 31 augusti när Sveriges största ideella idrottsförening startar årets parkträning.


Träna ute – stark trend

– Att träna utomhus är en av årets starkaste trender, det ser vi på flera håll i träningsbranschen. Vi har prioriterat pass som bidrar både till svett och skratt – och som tilltalar så många stockholmare som bara möjligt. Årets schema har exempelvis mycket fokus på dans i olika stilar, säger Henrik Ramstedt, chef för Friskis&Svettis Stockholm.

Två nya parker

Klassikerna Rålambshovsparken och Skarpnäcks IP är aktuella även i år – däremot har Tantolunden och Ängbybadet bytts ut till förmån för Gärdets sportfält vid Kampementsbadet och sommarens bubblare Abrahamsberg.

– Vi växlar parker med jämna mellanrum av den enkla anledningen att vi vill få så många som möjligt att röra på sig. Abrahamsberg är naturligtvis också viktigt för oss med tanke på den kommande etableringen, säger Henrik Ramstedt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.