Träffa Sofia ”PT-Fia” Sjöström och ultralöparen Linus Holmsäter

Träffa Sofia "PT-Fia" Sjöström och ultralöparen Linus Holmsäter

Möt våren med ny inspiration och motivation! Tillsammans med Löplabbet bjuder vi in dig till vårens stora läsarevent med föreläsningar, mingel, tilltugg och 20 procent rabatt på alla kläder och skor i butiken. Kom och inspireras av hälsoinspiratören Sofia ”PT-Fia” Sjöström och ultralöparen Linus Holmsäter den 25 april. Anmäl dig redan i dag – det är fri entré men begränsat antal platser!

Genom våra läsarevent vill vi inspirera dig till en hälsosam livsstil och ge dig chansen att ta del av tränings- och hälsotips från Sveriges främsta hälsoprofiler. Den 25 april presenterar vi hälsoinspiratören Sofia ”PT-Fia” Sjöström och ultralöparen Linus Holmsäter.

Sofia ”PT-Fia” Sjöström driver en av Sveriges största hälsoblogg, är författare och föreläsare. I år vann hon priset ”Årets Inspiratör” och är känd för sin sunda inställning till mat, vila och träning. Under vårt läsarevent kommer Sofia föreläsa om att skapa en balanserad hälsosam livsstil och ge tips på effektiva träningspass på fem till 15 minuter.

Linus Holmsäter är ultralöparen som har flera framstående meriter världen över. Han har bland annat blivit världsmästare i 100 km löpning i lag och stått som svensk mästare i 100 km. Till vardags driver Linus Heyrobic i Kina och under eventet kommer Linus presentera ”4 running secrets”. De fyra bästa tipsen som kommer ta din löpning till nya nivåer!

Utöver föreläsningarna bjuds det på mingel, goodiebag och tilltugg – så ta med dig din mamma, vän, sambo eller son för att uppleva vårens stora läsarevent!

När: 25 april, insläpp 18.00.
Plats: Löplabbet, Kungsgatan 35, Stockholm.
Anmäl dig till: info@sporthalsa.se, fri entré, men begränsat antal platser.

Varmt välkomna!

 

sites/default/files/sporthälsa event bild.jpg

Text: Hanna Larsson

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.