Träningens dag på Friskis & Svettis

Träningens dag på Friskis & Svettis

Friskis & Svettis satsning på att göra Stockholm till världens friskaste stad fortsätter. I morgon arrangeras Träningens dag i Stockholm.

I morgon är det dags för Träningens dag och det blir träningsfest i hela Stockholm. Friskis&Svettis Stockholm firar dagen med öppet hus och träningsfest på tolv anläggningar i stan. All träning är fri för alla! Och det finns dessutom chanser att vinna massor av priser, bl a en träningsresa till Portugal.

Även du som inte är Friskis & Svettismedlem har alltså möjlighet att besöka en Friskis & Svettisanläggning för att provträna gratis. Många av anläggningarna i Stockholm har aktiviteter under dagen exempelvis dessa:

Annexet Rörelse&Ro
Instruktör i cirkelgymmet, Indoor walking, föreläsning om mindfulness med praktiska inslag.

City
Jympa och dans med tema musikal, workshop i gymmet, Indoorwalking.

Farsta
Dans fuego, träningsråd i gymmet (ungdomar från 13 år välkomna med vuxensällskap), sagovärdar för barnen medan du tränar, ansiktsmålning för barn, korv med bröd.

Gärdet
Yoga, Jympa, Dans afro, ansiktsmålning för barn, gratis konditionstest och föreläsning om träning för barn.

Hornstull
Dans fuego, workshop med kettlebells och gymband, träningscoacher, ansiktsmålning för barn, ballonger och korv med bröd, Let´s shake med dansaren Cecilia Ehrling, kostföreläsning.

Karolinska Institutet
SkivstångIntervall, workshop i gymmet, gyminstruktörer på plats, Cirkelfys och Spinning.

Kista Entré
Familjejympa, Dans afro, sagovärdar och ansiktsmålning för barn, tävlingar i gymmet med fina priser, gyminstruktörer ger tips, gratis frukt och dryck, naprapater och sjukgymnaster svarar på frågor.

Kungsholmen
Dans afro, workshop för funktionell träning, träningscoacher, DJ i stora gymmet, tävlingar, gratis dryck och tilltugg.

Lindhagen
Medeljympa barntillåten 7-13 år, Yoga, Dans afro, Spinning (rockpass), gyminstruktörer ger råd, testa Inlines, gratis korv med bröd.

Ringen
Dans afro, Yoga, guidad stavgångstur, workshop i gymmet, ansiktsmålning för barn, föreläsning om löpteknik, testa och få tips om bra skor, gratis korv med bröd, frukt och dryck, tävlingar med fina priser.

Skrapan
Dans afro, föreläsning om “kostmyter”, gyminstruktörer på plats, gratis frukt och dryck.

Sveavägen
Dans fuego, HIT, föreläsning om funktionell träning, workshop kettlebells och olympisk skivstång, tävlingar i gymmet.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras