Träna dig 10 år yngre

Träna dig 10 år yngre

10 år yngre på 3 månader, går det? Javisst! Använd den här boken.

Du har bara en kropp, ett liv, så varför inte förvalta dem på absolut bästa sätt? Du är värd det. Om du ger dig sjutton på att göra en livsstilsförändring, utan genvägar, kommer du att känna dig yngre, starkare, friskare, piggare, smartare, sexigare, gladare och stoltare. Och det kommer att synas!

Börja med att göra livsstilstestet som inleder boken. Det visar vilken form du är i – om din biologiska och verkliga ålder överensstämmer – men framför allt visar det var du ska börja, vilka dina svagheter är. Hitta dem, åtgärda dem.

Den personliga tränaren, hälsorådgivaren och coachen Shirin Djavidi ger dig verktyg och inspiration. Hur tar jag mig ur bekvämlighetszonen? Vad ska jag äta? Andas jag rätt? Vad händer i kroppen när jag löptränar? Kan jag verkligen stärka mitt immunförsvar och få ökad sexlust?

Bokens huvuddel är naturligtvis träningsprogrammen. Här väljer du typ A, B eller C – allt beroende på svaren du fick i testet. Kanske behöver du hjälp att komma igång. En spark i baken. Kanske behöver du främst inspiration och nya övningar. Eller är din kropp redo för riktiga utmaningar? Här är programmen anpassade efter dig.

Kroppen – och ibland ett gummiband – är de enda redskap du behöver. Shirin Djavidi har skapat ett stort antal funktionella övningar som känns nya, roliga och inspirerande. De är garanterat effektiva. Så vad väntar du på?!

 

DEL 1 – Livsstilstest, vilken typ är du?
DEL 2 – Din träningsguide – fakta, tips och råd
DEL 3 – Träningsprogram
Typ A – Tuff, inspirerande och utmanande träning
Typ B – Från lagom till fit
Typ C – Bygg från grunden, med säkra resultat

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras