Tony Irving satsar på ekologisk hudvård

Tony Irving satsar på ekologisk hudvård

Nu lanserar Rosenserien en unik hudvårdsserie för män i samarbete med dansaren och koreografen Tony Irving. ”Huden ser bättre ut nu än vad den gjorde när jag var ung”, säger Tony Irving.

– I hela mitt liv har jag använt konventionella hudvårdsprodukter, men så en dag bestämde jag mig för att se vad naturlig hudvård kunde erbjuda. Äntligen känns och ser min hud bättre ut än vad den gjorde när jag var ung, säger Tony Irving som tidigare använt botox och gjort andra skönhetsingrepp.

Efter 30 år i branschen erbjuder Rosenserien en produktserie anpassat efter mannens hud och behov. Herrprodukterna är framtagna för att ge effektiv rengöring, lugnande fukt och näring som lätt tas upp av huden. Produkterna har under ett års tid testats av män i olika åldrar och en frontfigur har varit Tony Irving som själv kontaktade Carina Swartz på Rosenserien för ett samarbete då han upptäckt hur bra hans hud mådde av Rosenseriens produkter.

– I dag är det jag smörjer på kroppen lika viktigt som det jag stoppar i munnen, säger Tony Irving som även varit med och tagit fram förpackningens design och storlekar.

100 procent ekologiskt
Precis som Rosenseriens övriga produkter innehåller herrserien 100 procent naturliga ingredienser. Samtliga växter och oljor är ekologiskt odlade. Här återfinns även växter vanliga inom folkmedicinen, både i Sverige och i andra delar av världen, så som trollhassel, arganolja och parakrasse. Doften är frisk och fräsch, helt naturlig kommer från bland annat citrus, sadelträ, vindruva och kryddnejlika.

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.