Test Reebok Workout TR

Test Reebok Workout TR

I dagarna lanserade Reebok en kaxig kampanj för de nya träningsskorna Reebok Workout TR. Modellen är framtagen för tough fitness och lovar minst ett personligt rekord inom 30 dagar, annars får du pengarna tillbaka. SportHälsa har givetvis testat Reebok Workout TR.

Att förstå alla skillnader, funktioner och användningsområden mellan olika träningsskor är inte helt enkelt. Men med rätt sko för din träningsform ökar sannolikheten att du utvecklas och förbättrar dina resultat. Därför lanserar Reebok skon Workout TR som är designade för dig som utför tunga lyft, klättrar i rep och som älskar box jumps, burpees och övningar som innefattar personliga rekord.

– Vi är inte bara intresserade av att folk använder våra produkter. Vi vill också se hur vi kan hjälpa till på längre sikt. Genom att garantera ett personligt rekord inom 30 dagar kan vi säkerställa att de verkligen testar skon och känner hur den påverkar deras träning, säger Marcus Lord, Nordic Manager Omnichannel Activation på Reebok.

De personliga rekorden ska slås tack vare god stabilitet, bra grepp och överlägset stöd. Och skulle timmarna i gymmet, mot all förmodan, inte leda till några nya rekord, så får du garanterat pengarna tillbaka. SportHälsa har testat Reebok Workout TR under tunga lyft, sprinter på löpband och givetvis ett gäng burpees. Så här tycker chefredaktör Hanna Larsson:

– Än så länge har jag ingenting att klaga på. Jag har testat Reebok Workout TR under crossfit som innefattar en rad olika övningar och varierad intensitet. När jag kör crossfit vill jag ha ett par smidiga skor som sitter bra på foten, dessutom ska de vara stabila och ge ett bra grepp vilket jag tycker modellen lever upp till. Skorna har för mig även fungerat bra vid snabba steg på löpband. Och angående de personliga rekorden har jag slagit två stycken, ett i knäböj och ett i clean and jerk. Om det beror på skorna eller inte är ju givetvis svårt att säga.

Reeboks personliga rekord-garanti är giltig i 30 dagar när du köper ett par Workout TR under perioden 18 januari till 7 februari, 2016 på Intersport. Returer tas emot i affärerna på Drottninggatan, Västermalmsgallerian eller Liljeholmen i Stockholm. 


Text: Redaktionen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.