Test: FlipBelt

Test: FlipBelt

Vem har inte irriterat sig på att nycklarna skramlar och mobilen skumpar under löpturen? SportHälsa har testat FlipBelt, höftbältet som ska ge smidig förvaring utan att vara i vägen.

FlipBelt

* Förvara dina måste-ha-prylar säkert, studsfritt och utan skav.

* Ta med telefon, musik, nycklar, kreditkort, energy bars.

* Snygg design.

* EPA-certifierad (US miljö), luktresistent, noppfri, antibakteriell högteknologisk Poly/Spandex material.

* Tvättas enkelt i 40 grader.

Från bylsiga träningsoveraller med stora fickor till funktionella plagg med gedigen passform. Träningskläderna har utvecklats enormt de senaste åren och sitter bättre än någonsin. Problemet är bara att de saknar smart förvaring för telefon och nycklar. Vi har testat FlipBelt, höftbältet som är designat för att förvara småprylarna utan att hindra rörelsefriheten. 

Omdöme
FlipBelt sitter på plats under hela träningspasset utan att skava och skumpa. Prylarna är enkla att stoppa in och ta ut, och du behöver inte krångla med att spänna bältet eller vara rädd för att bältet ska halka av. FlipBelt är ett helt tygbälte i stretchig kvalité som du trär över huvudet för att sätta på höften. Smart och (välbehövligt!) att bältet går att tvätta i 40 grader utan att elasticiteten försämras. Rekommenderas om du vill ha en smidig förvaring som inte irriterar och är i vägen. Viktigt att tänka på är att köpa rätt storlek för att få maximal passform.

 

 

 

sites/default/files/flipbelt.jpg

FlipBelt säljs i olika storlekar och färger, ca 339 kr, flipbelt.se

Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.