Test: Bättre hy med svavel?

Test: Bättre hy med svavel?

TEST KOSTTILLSKOTT. Lignisul MSM är ett svavelhaltigt kosttillskott som bland annat ska verka uppiggande och vara bra för huden. SportHälsa har testat kosttillskottet under två månader och här är resultatet.

Lignisul MSM är ett svavelhaltigt kosttillskott av ren MSM som upptas snabbt av kroppen. Lignisul MSM ger kroppen ett tillskott av organiskt svavel som är en viktig beståndsdel i proteinerna kollagen och keratin vilket bygger upp bland annat muskler, hud, naglar och hår.

Test – så tycker redaktionen
I början upplevdes ingen större skillnad av användningen. Många kan bli lösa i magen i början av användningen, det var dock inget vi upplevde. Cirka 1,5 vecka efter användningen av MSM fick hyn en bättre lyster. Efter drygt tre veckor kändes hyn ännu lite smidigare och en testperson upplevde att hon blev piggare och orkade ta i lite mer under träningen.

En testperson tyckte att smaken av kostillskottet var väldigt speciell, medan en annan inte tyckte det smakade något speciellt och tillsatt pulvret i de flesta drycker. Vi började ta små mängder av pulvret och utökade mängden allt eftersom enligt anvisning. Efter två månader upplevde en testperson att hon var betydligt piggare och att huden mådde mycket bättre, var mjukare och med mer lyster. Det som överraskade mest var alla positiva kommentarer hon började få från vänner gällande sin hy. En annan person upplevde en lite förbättring i sin hy men inte lika stor skillnad. Känner man sig väldigt trött och tycker att huden behöver livas upp kan det vara värt att testa Lignisul MSM. 

sites/default/files/msm.jpeg
Lignisul MSM i pulver säljs i de flesta hälsokostbutiker. Rek. pris 140 kr för 200 gram.

Läs mer om Lignisul MSM  här.

Text: Redaktionen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras