TEAM Beach Gym & Wellness – det unika gymmet för tjejer

Annonsartikel i samarbete med TEAM Beach Gym

TEAM Beach Gym & Wellness är inte som vilket gym som helst – vi har pratat med ägaren Hanna Strand för att få veta mer om hur det är att äga ett eget gym.

TEAM Beach Gym & Wellness i Sundsvall är stadens enda tjejgym där du får tillgång till mer än bara träningsredskap! Här är några av alla förmåner du som medlem kan ta del av där:

Vad du får på TEAM Beach Gym & Wellness

  • Ett gym med maskiner, fria vikter, löpband och mycket mer, stort utbud av gruppträning samt en spegelsal med stång för de som vill träna poledance.
  • Fri tillgång till stå-solarium och massagestol.
  • En relaxavdelning med  ångbastu, torrbastu och jacuzzi som du och ditt sällskap kan boka för er själva. Ta antingen med egen dryck, snacks eller kanske en hel middag om ni vill, eller bli bjudna på snacksbricka och bubbel.
  • Möjligheten att vara med på olika medlemskvällar, spa-kvällar, event med mera.
  • Barnpassning ingår i priset om du väljer ett medlemskap med gruppass.
  • I lokalen finns företag som erbjuder bland annat skönhetsbehandlingar och samtalsterapi.

Vi har pratat med Hanna Strand som driver gymmet sedan tre år tillbaka för att få veta mer om livet som gymägare!

6 frågor till Hanna Strand på TEAM Beach Gym

När och varför startade du TEAM Beach Gym & Wellness?

– Jag har alltid haft svårt att sitta still. Jag var den som drog ihop olika träningsevent, gympa-dagar och hela träningsläger för både barn och vuxna. Jag har växt upp i en gymnastiksal och varit både gymnast, tränare och domare i större delen av mitt liv.

– Det var ett givet val då jag såg att Sundsvalls förra tjej gym var till salu. Jag skrev på papper i mitten av juli 2019, totalrenoverade hela anläggningen i augusti och den andra september 2019 öppnade vi dörrarna för första gången för alla tjejer! Det kändes som att jag äntligen hittat rätt!

Varför är det bara för kvinnor?

– Då jag köpte allt inkråm och kundstocken som endast bestod av tjejer så var det en självklarhet att fortsätta i samma anda. Tanken med att det bara är tjejer på gymmet är att skapa en trygg och lugn atmosfär med en stark gemenskap, så att det kan vara en fristad där du kan slappna av och vara precis så fantastisk som bara du är.

Vad skiljer det från andra gym?

– Vi skiljer oss på många olika sätt om man jämför med andra gymanläggningar i Sundsvall, och även utanför Sundsvall. Vi är Sundsvalls enda tjejgym och har en stor relaxavdelning som medlemmarna kan baka in i sitt medlemskap och nyttja dagligen.

– Alla medlemmar som är över 18 får till exempel sola obegränsat i vårt stå-solarium. Vi har en massagestol som alla medlemmar kan använda utan kostnad. I gymmet har vi olika behandlingsrum där det sitter olika företag som erbjuder behandlingar i skönhet och hälsa. Hos oss kan du spendera en heldag och ta hand om både kropp och själ!

Hur har ni anpassat er under Corona-tider?

– Under covid-19 har vi dragit ner på gruppassen och antalet som kan boka gruppass samtidigt. Vi har möblerat om i gymmet för att varje medlem ska få mer utrymme. Vi tränar på varannan maskin, vi tar hänsyn till varandra och håller avstånd. Vi erbjuder alla medlemmar att boka hela passalen där de kan träna ensamma utan kostnad. Alla medlemmar har också möjlighet att köpa hemmatränings-schema.

– Vi uppdaterar med tvål, handsprit och ytdesinfektionsmedel dagligen samt spritar och städar anläggningen oftare för att minska smittspridning. Vi upplever att medlemmarna som tränar hos oss går om varandra under dagarna så att det aldrig är för många där samtidigt.

Vad är det bästa med att driva ett gym?

– Det bästa med att driva ett gym är att jag får göra det jag älskar, jag lever i en värd som består av mental och fysisk hälsa. Jag lär mig så mycket nytt varje dag genom att jag träffar så många fantastiska kvinnor från stora delar världen. Jag älskar att hjälpa andra att komma igång med deras träning och följa deras resor till ett bättre mående. Och så kan jag dra ihop alla möjliga olika event och tillställningar och bidra till andras skratt och välmående. Det är helt underbart!

Hur tränar du själv?

– Jag växte upp i en gymnastiksal, har tränat och tävlat i artistisk gymnastik hela mitt barn- och ungdoms liv. Efter gymnasiet pluggade jag till PT i Bromma, började jobba på gym i Västerås och på den vägen hittade jag intresset för gymträning och hur roligt det är att pusha kroppen till att bli starkare och smidigare. Just kvinnokroppen är så sjukt fascinerande, anpassningsbar och så otroligt stark. Med tillräckligt med jävlar-anamma kan vi bygga ett slott av en koja!

▶︎ Läs mer på deras Facebook-sida!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa