Ta med sexleksakerna på semestern för en extra härlig resa

Har du en resa inbokad i vår? Oavsett om du reser ensam eller med en parter kan sexleksaker göra semestern extra härlig. Det är absolut möjligt att packa med sig sexleksakerna på resan utan att stöta på problem och det är absolut värt det för extra guldkant.

Att äga sexleksaker är inget att skämmas över – tvärt om! Men ingen vill väl hamna i en pinsam situation med säkerhetsvakterna på flygplatsen och de flesta av oss vill säkerligen undvika att visa upp våra sexleksaker för alla som ska på planet.

Ta med sexleksakerna på semestern för en extra härlig resa – så gör du!

1. Gör dem lätt att identifiera

Det första du ska tänka på är packa ner sexleksakerna på ett sätt som gör att de är lätta att identifiera. Om du fortfarande har kvar orginalförpackningen kan du använda den, och du kan också skriva en etikett som du fäster på produkten. På så sätt ser säkerhetsvakterna lättare vad det är för något, om de skulle behöva undersöka innehållet i din resväska.

2. Ta ur batterier och se till att uppladdningsbara sexleksaker är uppladdade

Det finns regler som säger att uppladdningsbara elektronikprylar måste kunna startas för att släppas på flygplanet. Detta gäller framförallt vid resor till USA och Storbritannien, men det kan vara värt att tänka på vid alla internationella resor. Så se till att ha batterier och laddare tillgängliga. Med det sagt är det alltid bättre att packa ner sexleksakerna i bagaget som checkas in.

3. Placera sexleksaker i en genomskinlig plastpåse

Det är hygieniskt och så undviker du att säkerhetsvakterna direkt hanterar dina värdefulla ägor…

4. Glidmedel och lotions – satsa på små flaskor

Som bekant är det inte tillåtet att flyga med stora mängder vätska. 100ml är maxgränsen, även för glidmedel.

5. Små sexleksaker är smidigt

Länder som Storbritannien har en 6 cm gräns på batteridrivna prylar som får följa med i handbagaget, och det är säkrats att tänka på att många andra länder också har egna restriktioner. Som tur är finns det flera små vibratorer som är mindre än 6 cm och kan alltså enkelt följa med i handväskan. Klitorisvibratorer finns i flera utformningar och finns både som batteridrivna och uppladdningsbara varianter. Små, diskreta vibratorer är inte heller speciellt iögonfallande om de skulle granskas av säkerhetsvakterna. Det finns till och med de som ser ut som ett läppstift!

6. Rengöring

Glöm inte att tänka på rengöring av dina sexleksaker. Om du reser till en plats där kranvattnet inte är speciellt rent är det extra viktigt att ta med sig lämpliga rengöringsmedel.

Att resa med sexleksaker behöver inte vara så komplicerat som du ser. För många är vibratorn en naturlig del i vardagen, så varför inte packa med den också på semestern? Med sexleksaker i väskan har du alltid något härligt att göra, även när det regnar!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.