Ta makt över dina magproblem – bästa hjälpen

magproblem

Veckans produkt – annons för Lactiplus

Din mages hälsa och välmående är extremt centralt för allmänhälsan. Du vet hur en bullrig, gasig och orolig mage kan förstöra en hel dag, semester eller till och men minska din livskvalitet. Här hittar du räddningen vid vanliga magproblem.

Enligt Magbarometern som Lactiplus har tagit fram har sju av tio svenskar angett att de haft tarm- eller magproblem nder de senaste 12 månader. Men du behöver inte lida längre, med Lactiplus kosttillskott kan du enkelt få en lugnare mage och ett mer harmoniskt liv. För ingen har väl tid med en krånglande mage? 

Magproblem? Magbarometern tar tempen på svenskarnas magar

När Lactiplus frågade svenskarna om deras magar och sammanställde magbarometern blev resultatet av svaren oroväckande statistik. Hela 7 av 10 har magproblem och 70% uppger att de haft olika typer av besvär den senaste 12- månadersperioden. Några av de vanligast förekommande magproblemen är gaser, magknip, ballongmage och bullrig mage. I undersökningen framgår det även att yngre svenskar i åldersgruppen 18-34 undviker sociala situationer, att motionera eller att arbeta på grund av besvären de har med sin mage.

magproblem

Säg hejdå till magproblem och hej till Lactiplus mage

För att enkelt undvika eller lätta dina magproblem finns det en lösning – Lactiplus mage! Tarmsystemet är nyckeln till en lugn och harmoniskt mage, men alla har inte de rätta förutsättningarna att alltid äta rätt och undvika stress. Men genom att tillsätta goda mjölksyrabakterier hjälper du din mage att komma i balans.

Genom att ta 2 kapslar av kosttillskottet Lactiplus mage om dagen i samband med en måltid får din mage en boost av goda bakterier som främjar ditt tarmsystem, dessutom innehåller den vitamin-C och selen för immunsystemets normala funktion samt kalcium för att hjälpa matsmältningsenzymernas normala funktion. Vid regelbunden konsumtion av Lactiplus mage hjälper den till med att stötta magens naturliga bakterieflora.

Så hjälper Lactiplus mage dig

  1. Upprätthåller tarmens barriär mot “onda” bakterier.
  2. Samarbetar nära med våra immunceller – hälften av kroppens immunceller finns i tarmen.
  3. Främjar din matsmältning 
  4. Stöttar ditt immunförsvar

magproblem

Finns det bara fördelar med Lactiplus Mage? Ja, faktiskt! För att öka ditt och din mages välbefinnande är det ett mycket enkelt och smidigt sätt att få i dig de mjölksyrabakterier som ger din mage och tarmflora balans. Kosttillskottet ska inte användas som alternativ till en varierad kost. Men genom att ha en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil kan du hjälpa dig mage och kropp ta ett steg till mot ett liv i harmoni tillsammans. Så låt inte magproblem hindra dig, Lactiplus finns att köpa på alla apotek i hela Sverige.

▶︎ Läs mer och hitta din produkt här!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa