Stockholms Vattengymnastik – Effektiv träning mitt i city

Stockholms Vattengymnastik – Effektiv träning mitt i city

På Kungsholmen erbjuder Stockholms Vattengymnastik hög kvalité och god service för alla som vill träna effektivt och skonsamt. Här nns välutbildade instruktörer med gedigen kunskap för att du ska få ut maximalt av träningspasset.

Mer information

Klasser:

Aqua Latino
Aqua Dance
Aqua Core
Aqua Bootcamp
Aqua Yoga
Bastu Yoga
Aqua Gravid
Aqua Zumba
Aqua Pilates
Aqua Classic Intensiv
Aqua Classic Medel

Kontakt:
Stockholms Vattengymnastik
Södra Agnegatan 20
112 21 Stockholm

vattengymnastik.nu
[email protected]
08-400 20 350

– När du tränar i vatten behöver du inte bära på din egen kroppsvikt, i stället används all energi till själva rörelsen. Kroppen belastas inte på samma sätt och vattengymnastik sliter därför inte på leder och skelett, berättar Hanna Olsson, instruktör på Stockholms Vattengymnastik.

Att träna i vatten är effektivt. Flera muskelgrupper aktiveras samtidigt och vattenmotståndet är större jämfört med luft vilket medför att energiförbrukningen blir högre.

– Det går i princip att träna samma muskler som på land. Du bestämmer rörelsernas intensitet och anpassar därmed träningen utifrån dina förutsättningar. Genom vår varma bassäng blir träningen behaglig. Du slipper att bli kall och stel samtidigt som du får en massageliknande effekt, som i sin tur bidrar till minskad träningsvärk.

Hos Stockholms Vattengymnastik tränar kvinnor och män i alla åldrar. Här  nns  era olika pass att välja mellan för att ständigt få variation och utmaning. Anläggningen besöks även av företag och för dem som vill aktivera sina medarbetare  nns  era alternativ.

– Vi ordnar alltifrån after works till skräddarsydda program efter önskemål och behov. Eftersom vattengymnastik passar alla är det ett perfekt sätt att göra något roligt tillsammans med samtliga medarbetare. Här blir man fysiskt trött men mentalt pigg!

 

Text: Redaktionen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras