Stilsäkert löpmode från Under Armour med smart värmereglering

Under Armour har en vision att inspirera dig med prestationslösningar som du aldrig visste att du behövde – och sen inte kan tänka dig att leva utan. Här kan du spana in några av säsongens trendiga funktionskläder och skor, som reglerar värmen efter din aktivitet.

Under Armour är ett amerikanskt sportmärke som skapades 1996 av Kevin Plank. Han var frustrerad över att t-shirten alltid blev så svettig under de gigantiska skydden vid amerikansk fotboll. Så började Kevin tillverka t-shirts i funktionsmaterial och resten är historia.

Idag används Armour´s fuktionsplagg och skor av elitidrottare och motionärer över hela världen. Här hittar du några utvalda favoriter ur vinterkollektionen som ger dig både stilsäker och funktionell löpning.

Stilsäkert löpmode med smart värmereglering – säsongens favoriter från Under Armour

Men’s UA HOVR™ CGR Mid NC Running Shoes. Otroligt lätta och bekväma skor för dig med neutralt löpsteg. De är försedda med Adaptiv ColdGear® Reactor-isolering och värmereglering. Modern design med hög vrist mot stänk och en sula som hjälper dig vid hala förhållanden.

Pris ca 1.299 kr

Women’s UA HOVR™ CGR NC Running Shoes. Lätta och bekväma skor för dig med neutralt löpsteg, försedda med Adaptiv ColdGear® Reactor-isolering som håller dig varm – utan att bli överhettad. Modern design, vattentåliga och har en sula som hjälper dig vid hala förhållanden.

Pris ca 1.199 kr

Men’s ColdGear® Reactor Run Graphic Leggings. Kompressionstights som smiter åt som ett andra skin och ger dig optimalt stöd när du behöver det. Försedda med Lightweight Reactor – intelligent isolering som anpassar sig till din aktivitetsnivå för rätt andningsförmåga och värme.

Pris ca 749 kr

Men’s UA Pick Up The Pace JacketDen perfekta löpjackan i kalla förhållanden. ColdGear® Reactor-isoleringen är lätt och håller dig varm när du behöver det och andas när du svettas. Lätt och rörlig med extra skydd över bröstet där nederbörd och vind träffar. Dessutom försedd med prydliga reflexdetaljer.

Pris ca 1.299 kr

Women’s ColdGear® Reactor Run Anorak. Smart och snygg anorak med ColdGear® Reactor som anpassar sig till vad du gör. Som anpassar sig till din aktivitetsnivå för rätt andningsförmåga och värme. Lätt, torkar snabbt och har en hög nackkonstruktion och huva för ultimat komfort och skydd. Dessutom praktiska tumhål i ärmslutet för handvärme, samt reflexdetaljer.

Pris ca 1.599 kr

För mer funktionellt och stilsäkert träningsmode, besök Under Armour´s webbshop.

 

Modeller: Tobias Brodén och Anna Lissjanis

Foto: Derin Sunneson

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.