Stilfull avkoppling på Grand Hotell

Stilfull avkoppling på Grand Hotell

Upplev en av världens bästa spaanläggningar med skärgårdskänsla och björkdoft i en förtrollande atmosfär

Fakta: Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness 
by Raison d´ Etre

Upplev Nordiska badet De Lux (mån-tors)
Tid: räkna med minst 2 timmar Pris: 800 kr
Artic Detox är en utrensande och djupgående behandling som jobbar mycket på leder och bindväv.
Tid: 120 min Pris: 2390 kr
Spasvit
Tid: 2 timmar för två personer Pris: 3600 kr
(exkl. dryck och behandlingar vilket de mer än gärna ordnar)
Adress: Södra Blasieholmshamnen 8  Telefonnummer till bokning: 08-679 35 75  Webbsida: www.grandhotelspa.s

Visst borde du skämma bort dig själv lite oftare? På GRAND HôTEL NORDIC SPA & FITNESS by RAISON D´ETRE får du verkligen möjligheten att njuta.
Anneli Falk som är Managing Director för Grand Hôtels spa välkomnar och visar mig runt.  Jag blir genast tagen av atmosfären och den nordiska designen, ett lugn och en harmoni infinner sig hos mig innan vi sätter oss ner för att börja prata.
Allt material är svenskt och noga utvalt, här finns rauksten och kalksten från Slite på Gotland och skiffer från Grythyttan. I behandlingsrummen är taken klädda i råspontad en och i inredningen ser man ask och björk samt många svenska detaljer i järn. Vackra är också de skärgårdsklädda väggarna i mosaik och det nordiska ljus som trollbinder och lugnar. Spat har totalt sex behandlingsrum och två fantastiska spasviter.
Anneli berättar stolt om det unika behandlingsutbudet och nämner några av de mest uppskattade behandlingarna – Artic Detox, Nordic Beauty och ansiktsbehandlingar med biodynamiska produkter. En annan populär upplevelse är den Nordiska Badritualen. Den är skapad bara för oss och innehåller våra skräddarsydda produkter med nordiska ingredienser, berättar Anneli. Ritualen börjar med en torrborstning, som följs upp med en rik tranbärsscrub. Sedan varvar man kalla bad med varm bastu för att få igång blodcirkulationen. Efter det väntar en varm 32 gradig pool, skön ångbastu, lite vattenmassage bland de rosa näckrosorna från urskogen i Tividen. Efter timmar, som bara försvinner av vällust, avslutas denna ritual med en ljuvlig hjortronmask för ansiktet, en lyxig hårinpackning och sist men inte minst, en kroppskräm rik på salvia och björk. Som ett ljuvligt minne får besökarna också med sig badborsten hem. Efter en lång vinter är det inte konstigt att känna sig trött, blek och ha brist på energi. Då är denna badritual i detta magiska Spa, en ”lisa för själen”.
Om du vill fira något eller någon alldeles extra finns de unika spasviterna. Där är man ensam och har (förutom Stockholms vackraste utsikt över slottet och strömkajen) tillgång till en egen bubbelpool, bastu och ett eget rum för de valda behandlingarna. Du kan också beställa vad du önskar från hotellets roomservice – ett glas av husets champagne är ju aldrig fel.
På Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness finns dessutom Stockholms mest exklusiva träningsklubb. Den är endast till för klubbens medlemmar och hotellets gäster. Här råder hög integritet och här ses många kända ansikten från 
Stockholms näringsliv. Träningsklubben har några av Sveriges bästa Personliga Tränare. Från gymmet och den vackra yogasalen har du en bedårande utsikt över skärgårdsbåtarna, Gamla Stan och slottet.
Grand Hôtel har verkligen något för alla. Checka in med din kärlek, en god vän eller varför inte spendera lite tid med dig själv. Börja dagen med en underbar frukost i Cadierbaren. Fortsätt ned till Spat, börja sedan din inre och yttre resa…

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras