Starkey lanserar Halo – den trådlösa hörapparaten till iPhone

Starkey lanserar Halo – den trådlösa hörapparaten till iPhone

Nu lanserar Starkey sin senaste innovation Halo, den trådlösa hörapparaten som ger användaren en förstklassig hörupplevelse. Hans Dahlgren, vd på Swarovski Optik, är en av de första som har testat Halo.

Halo

En unik hörapparat som kopplas till iPhone, iPad och iPod Touch. Med Halo medföljer en lättanvänd app som gör det möjligt att fjärrstyra volymen, finjustera ljudet samt skapa program som lägger dina olika ljudmiljöer på minnet. Du kan dessutom streama telefonsamtal, musik eller annan media direkt i hörapparaten. 

Efter många år som jägare förlorade Hans Dahlgren hörseln nästan helt och hållet på vänster öra.

– Det var ingen som använde hörselskydd på den tiden, och det straffade sig. Min livskvalité blev sämre, människor i min omgivning blev irriterade på att jag inte hörde vad de sa. Under många år fick jag testa olika hörapparater från Starkey, de fungerade i början men var inte optimala för just mig, säger Hans Dahlgren, vd på Swarovski Optik.

sites/default/files/Hans.jpgHans Dahlgren

För några månader sedan blev Hans återigen kontaktad av Starkey. Denna gång ville de att Hans skulle prova deras nya trådlösa hörapparat Halo.

– Jag blev verkligen överraskad och lättad. Med Halo hör jag lika bra som jag gjorde innan jag blev hörselskadad och jag kan verkligen rekommendera andra att testa Halo. Hörapparaten är enkel att använda, allting styrs via den medföljande appen. Jag styr volym, finjusterar ljud och kan även spara olika ljudmiljöer tack vara den inbyggda gps:en. Det går även att streama telefonsamtal, musik eller annan media direkt i hörapparaten. En annan positiv sak är att man slipper sladdar eftersom den är trådlös.

Mer information hittar du här.

Text: Redaktionen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.