Spring för välgörenhet i Göteborg

Spring för välgörenhet i Göteborg

Göteborgsvarvet är fullt, men det går fortfarande att anmäla sig och springa för välgörenhet.

Det är verkligen en god gärning att springa för välgörenhet i Göteborg. Både för din egen skull och för andras skull. Att anmälan till 2012 års Göteborgsvarvet blev full rekordtidigt gjorde att du kanske inte hann anmäla dig. Det finns fortfarande chans och då kan du dessutom passa på att göra en god gärning.

Cirka 2500 startplatser i GöteborgsVarvet 2012 är öronmärkta för välgörenhet.

Alla löpare som anmäler sig till att springa för välgörenhet erhåller funktionströjor från respektive organisation.

De löpare som springer för välgörenhet startar i grupp 10 – eller längre fram (löpare som springer för välgörenhet, men har sprungit till sig en seedningstid längre fram i startleden, seedas in i startgrupperna efter ordinarie seedningsregler).

Anmälningsavgiften är 1000 kronor varav 500 kr/startplats går till en av de tre organisationer man väljer att stödja. De organisationer GöteborgsVarvet har valt att samarbeta med 2012:
Clowner utan Gränsers mission är att sprida skratt, glädje och hopp. De skickar clowner och artister till barn och samhällen drabbade av krig, konflikt och andra kriser runtom i världen. 

Mentor Sverige är en ideell organisation som har som har som vision att vi skall ha en värld där unga får växa och utvecklas hälsosamt och drogfritt.

Stadsmissionen hjälper dem som har det allra svårast i vår närhet – de som blir över när samhällets skyddsnät inte når längre: hemlösa, fattiga, barn & unga, missbrukare, människor med psykisk ohälsa.     

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras