SportHälsas höjdpunkter från Fitnessfestivalen 2023

SportHälsa har besökt Fitnessfestivalen 2023 för att ta del av spännande nyheter, företag, produkter och tjänster inom träning och hälsa. Häng med och läs om två av våra favoriter.

Är du intresserad av de senaste trenderna i träningsbranschen? Då är Fitnessfestivalen rätt plats. Här har vi spanat in och testat några av alla häftiga produkter på marknaden som du inte får missa.

SportHälsas 2 höjdpunkter från Fitnessfestivalen 2023

1. Power Plate

Den första montern vi besökte var Power Plate Sverige. Här möttes vi av passion och en extremt bred kunskap om alla produkter som visades upp i montern. 

Power Plate Sverige är exklusiv distributör av Power Plate produktsortiment i Sverige och Norge sedan 2014. Deras träningsplattformar, kända för muskelaktivering genom vibrationer, har gjort dem till branschledare med över 20 års erfarenhet. 

Power Plate REV

Vi fick möjligheten att testa en världsnyhet – Power Plate REV! Det är en träningscykel med vibrerande pedaler som ger en väldigt unik träningsupplevelse som vi inte tidigare upplevt. Vibrationerna under cyklingen ökar muskelaktiveringen och ger en ökad kaloriförbränning jämfört med vanlig cykling. Måste erkänna att träningsvärken var påtaglig dagen efter.

”Power Plate skapar en patenterad tre-plans vibration; plattformen rör sig i tre riktningar: upp och ner, framåt och bakåt samt från sida till sida. Detta är en kopia av hur vi människor rör oss i allt vi gör” – Staffan Göransson, VD.

Här ser du exempel på hur du kan använda Power Plate Move i ditt hem.

Power Plate MOVE

Vi på SportHälsa fick även testa på deras vibrationsplatta – Power Plate MOVE. Detta är en vibrerande platta som hjälper användaren att värma upp, prestera bättre och återhämta sig på kortare tid. Med sex olika frekvenser kan du välja allt från en skön massage till ett rejält träningspass. Power Plate MOVE är vetenskapligt utvecklad för att accelerera träningen på ett väldigt effektivt och skonsamt sätt. 

► Power Plate Sverige har ett brett sortiment av produkter, spana in dem här!

2. Tumba Lipokliniken

Självklart besökte vi Tumba Lipoknikens monter, med över 10 000 nöjda kunder sedan 2012. Vi var nyfikna på hur företaget lyckats och vad gör dem unika? 

I deras monter var de många som var nyfikna på Wonder Axon. Wonder Axon är den nylanserade modellen år 2023. Den förgående modellen heter Wonder Prestige. Wonder Axon har blivit utnämnd till marknadens kraftfullaste EMS och NMS träning. Wonder går mer än trippelt så djupt ner i vävnaden (Pulse Witdh) än andra märken, detta gör Wonder marknadens mest djupgående och starkaste apparaten inom området. En riktigt upplevelse.

Wonder Axon använder elektromagnetisk energi, nervstimulering och radiofrekvens som ska bidra till fettminskning, muskelbyggande, smalare midja, formad rygg, lyftad stjärt och slankare armar. Wonder är faktiskt den enda maskinen på marknaden som kombinerar både elektromagnetiskt teknologi med neurostimulering. Besökarna fick självklart testa maskinen:

60 000 kontraktioner på vardera 12 punkter/ områden på endast 25 minuter.

Otroligt trevligt bemötande i montern och det är alltid roligt att testa nya spännande produkter inom branschen. Rekommendera dig varmt ett besök till Tumba Kliniken!

► Vill du själv testa Wonder Axon eller andra behandlingar? Läs mer om olika behandlingar och boka HÄR på kliniken som ligger i centrala Tumba Centrum!

Studier finns att läsa här

Följ Tumba Lipokliniken på deras Instagram

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.