Sommarens heta badkläder 2019 för dam och herr

badkläder 2019

Stranden kallar och kanske även nya badkläder? Världens bästa metod att komma i “beachform” – att köpa en snygg bikini, baddräkt eller badshorts som passar din kropp. Här visar vi dig heta badkläder 2019 för både dam och herr.

Att banta för att våga visa sig halvnaken på stranden är helt ute. Istället är den starkaste trenden att vara stolt över sig själv och sin kropp, oavsett utseende. Du ska inte behöva omforma dig bara för att njuta av sol och bad, däremot kan flera snygga badkläder 2019 göra din sommar ännu mer trivsam.

Sommarens heta badkläder 2019 för dam och herr

Abecita

Abecita har snygga badkläder i skandinavisk design för alla kroppsformer. Figurformade plagg i glada färger och smickrande effekt i klortåligt material.

Salming

Salmings badkläder är det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil. Funktionell design, skön passform och glada färger som ger dig energi. Plagg som passar lika bra vid simning som på beachvolleyplanen eller ett svettigt utomhusträningspass.

Saltabad

Saltabad är ett svenskt varumärke med inriktning på bikini, tankini, baddräkter och badshorts för både vuxna och barn. Här finns badkläder för alla kroppar och former. Något för dig som vill matcha familjen i klassiskt randigt eller roliga mönster? 

Sunkini

Sunkinis unika bikinis, baddräkter och strandkläder släpper igenom solen så du får en jämnare solbränna. De vita ränderna minskar och tyget motsvarar ungefär solskyddsfaktor 16-20. Ännu ett stort plus är att badkläderna torkar inom några minuter efter ett dopp.

Svea

Svea är märket för dig som gillar det tuffa och lekfulla. Bikinis och shorts i glada färger och mönster är det som gäller för Sveas badkläder 2019.

Zao Organic Makeup

Lyft din naturliga skönhet med den innovativa makeupserien från ZAO Make-Up. Med naturliga och ekologiska ingredienser erbjuder ZAO en serie som ger dig en lättapplicerad, hållbar makeup. 100 % naturliga produkter levererade i vackra klimatsmarta förpackningar av bambu.

Summer glow look

Organic Natural Matte Bronzer, ca 200 kr. Organic Eye Primer, ca 175 kr. Organic Matte Liquid Lipstick, ca 198 kr. Organic Highlighter ca 249 kr.

Fotograf: Jonas Wahlin
Retuschering: Derin Sunneson
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.