Sommarens CykelVasa är nu fulltecknad

Sommarens CykelVasa är nu fulltecknad

Det finns dock platser kvar i klasserna 30 och 45 km.

Som gått att läsa på www.sporthalsa.se tidigare är intresset för Vasaloppets sommarvecka rekordstort. Redan nu är alltså den långa klassen i CYkelVasan fulltecknad då 6 000 cyklister anmält sig.

CykelVasan har snabbt blivit Sveriges största motionslopp på mountainbike. Anmälningarna till 90 km-loppet har nu nått taket 6000 anmälda deltagare och där tas inte några fler anmälningar emot. För den som vill cykla 30 eller 45 km går det fortfarande bra att anmäla sig.

CykelVasan 2011 körs lördag 13 augusti 2011 och har en tävlingsklass och en motionsklass över 90 km med start i Sälen och målgång i Vasaloppsmålet i Mora. Alternativt kan man cykla 30 km eller 45 km motionsklass med start i Oxberg och målgång i Mora. I dessa två kortare lopp är än så länge inga anmälningstak satta, utan här är förhoppningen att allt fler ska upptäcka tjusningen i att cykla i VasaloppsArenan.

Precis som Vasaloppet på vintern går CykelVasan via alla de kända kontrollerna och passar både elit och motionärer. Underlaget i CykelVasan är en blandning av grus, asfalt och skogsvägar.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.