Sommaren närmar sig: Börja träna!

Sommaren närmar sig: Börja träna!

Trots att sommaren känns långt bort i vissa delar av landet är den snart här och då vill du väl vara i form?

Därför är det bra att komma igång med träningen så snart som möjligt, helst redan idag. Mars månad är den lugnaste månaden på de flesta gym. Anledningen? Vi har förmodligen glömt hur mycket mat och annat vi stoppade i oss under julhelgen samt förträngt våra nyårslöften och sommarsäsongen känns fortfarande ganska långt bort.

Det är den inte och vill du vara i bra form lagom till badsäsongen är det verkligen hög tid att dra igång och träna. Hitta en träningsform som passar dig, det är det viktigaste för att behålla motivationen – som faktiskt är den viktigaste inspirationskällan till träning. Sätt upp egna individuella mål, som är realistiska. Det kan handla om att springa ett visst lopp på en viss tid, att se fräsch ut i en viss bikini eller lyfta en viss vikt i bänkpress. Det viktigaste är att målet är viktigt för dig.

När det blir varmare och varmare är det också lättare och lättare att bege sig ut i naturen och träna. Ta en promenad eller spring, det kostar inget och ger massor. Lycka till!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras