SmellWell håller dina skor, träningskläder och utrustning fräsch

Annons för SmellWell

Går du i tankar om att köpa ny träningsutrustning för att allt börjar lukta illa och kännas ofräsch även efter en tvätt? Tänk om! SmellWells miljövänliga produkter gör träningsutrustningen ren och fräsch för längre hållbarhet!

SmellWell grundades som ett resultat av ett par stinkande fotbollsskor. Efter att ha provat produkter som bara maskerade problemet, utvecklades istället en egen hållbar lösning.

SmellWell håller dina skor, träningskläder och utrustning fräsch

Dålig lukt orsakas av bakterier som trivs i fuktiga miljöer. Detta gör att träningsutrustning, som ofta är i kontakt med svett, snabbt kan börja lukta illa trots att den är nytvättad. Men det går att göra något åt – med produkterna från SmellWell! SmellWell har olika hållbara produkter som gör det enkelt att ta hand om skor och utrustning så att du så att du inte behöver köpa nytt lika ofta. Perfekt både för miljön och din ekonomi!

Freshener Inserts – inlägg som håller utrustningen torr och fräsch

Till skillnad från konventionella produkter som bara maskerar lukt med en parfym, eliminerar SmellWell Freshener Inserts dålig lukt vid källan. De innehåller aktivt kol och mineraler som genom en unik process absorberar både lukt och fukt. Inläggen förebygger därmed tillväxt av bakterier och mögel samtidigt som de lämnar en fräsch doft.

Freshener Insert är formbara och kan användas i alla typer av skor, utrustning och väskor. Det enda du behöver göra är att lägga i dem där de behövs – sedan gör de jobbet åt dig!

Laundry capsules – kapslar som tvättar rent på djupet och tar bort lukt från träningskläderna

Idag innehåller över hälften av alla kläder syntetiska och högteknologiska textilier. Problemet är att de flesta tvättmedel är baserad på en väldigt gammal formula som inte är utformad för att rengöra syntetmaterial. Därför kan din nytvättade t-shirt lukta svett igen efter bara några minuter in i träningen. Men SmellWells fördoserade tvättkapslar har lösningen på detta!

Tvättkapslarna eliminerar dålig lukt, tuffa fläckar, oljor, fetter och bakterier på djupet. Genom att skydda dina textilier kommer kläderna att bättre behålla sin funktion och hålla sig fräscha längre.

Freshener Bag – absorberar fukt och motverkar lukt

Gympapåse, träningspåse, skopåse, gympåse… kärt barn har många namn (beroende på vad du lägger i den!) men här påsen är den första på marknaden som både absorberar fukt och motverkar lukt!

SmellWell Freshener bag har ett unikt fukt- och luktabsorberande membran som förhindrar förhållanden där lukt, bakterier och mögel utvecklas. Så när du lägger din träningsutrustning i Freshener bag kommer de hålla sig fräscha tills du kommer hem. Perfekt att använda till lunchträningen eller barnens gympa.

15% rabatt till dig SpotHälsa-läsare

Ange koden “HALSA 15” när du handlar från SmellWell så får du 15% rabatt.

▶︎ Läs mer och köp dina produkter här!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa