Skönhet utan kirurgi – bästa behandlingarna för ansikte och kropp

skönhet utan kirurgi

Skönhet utan kirurgi har aldrig varit enklare. Idag finns det effektiva behandlingar som snabbt kan göra dig starkare och vackrare – utan att du behöver lägga dig under kniven. Här får du tips på behandlingar som ger din både ett slätare ansikte med mer lyster och en tightare kropp.

Skönhet utan kirurgi – naturligt ansiktslyft med LPG

LPG, även kallat endermologie, ger skönhet utan kirurgi i form av en djup bindvävsmassage med vakuumteknik. Det boostar kroppens naturliga utrensning, skulpterar det behandlade området och ger din hud ny lyster.LPG Face är en 100% naturlig behandling som bearbeta huden på djupet och eliminerar tecken på åldrande. Behandlingen tightar till huden och skulpterar fram dina kindben och käklinje. Du får ett naturligt ansiktslyft utan vare sig kirurgi eller injektioner.

LPG Face ökar lymfcirkulationen vilket bidrar till att slaggprodukter och överflödig vätska förs ut ur kroppen. Känner du dig glåmig i huden och kanske lite puffig? Med LPG Face får du ett piggare ansikte med vackrare hy och mindre svullnader. Perfekt för dig som vill bättra på din skönhet utan kirurgi.

Hur går en LPG behandling till?

En LPG Face behandling är en härlig massage för ditt ansikte. Behandlingen genomförs med hjälp av en vakuummaskin där behandlaren kan ställa in intensiteten så att den passar just dig. Du väljer vilket område du vill behandla och vad du vill få ut av behandlingen. När det är dags att sätta igång placerar behandlaren ett vakuum munstycke på området som ska behandlas. Munstycket placeras mot hudytan och med hjälp av vakuumet som bildas lyfter behandlaren huden uppåt i små rörelser. Behandlingen gör inte ont utan känns som en skön massage.

Beroende på vilket område du vill behandla så kan intensiteten och hastigheten anpassas. Det finns olika program att välja mellan beroende på vilket resultat du vill ha.

Till exempel kan behandlingen fokusera på:

 • Dränering: Minskar svullnad i ansiktet exempelvis vid påsar under ögonen.
 • Cirkulationsökning: För dig som vill få en jämnare hudton och bättre lyster
 • Fettreducering: För att minska fettdepåer som exempelvis dubbelhaka
 • Formning och lyftning: Hjälper till att skulptera exempelvis kindben och käklinje

En LPG behandling bör, för att få bästa resultat, genomföras som en kur på mellan 5 till 10 gånger. Antalet behandlingar kan variera beroende på vilket område du behandlar och vad du vill uppnå för resultat.

skönhet utan kirurgi

Vilka resultat kan jag få av LPG Face?

LPG Face stimulerar fibroblasterna (bindvävsceller) som producerar kollagen, elastin och hyaluronsyra. Detta gör att hudens spänst, struktur och fuktighetsbalans blir bättre. Med åldern försämras denna produktion vilket gör huden blir slappare och rynkor bildas. Men utvecklingen kan alltså delvis stoppas genom behandling med LPG.

Förutom skönhet utan kirurgi i form av en härlig ansiktsmassage vid varje behandlingstillfälle så får du såklart även visuella resultat. Vad sägs om slätare hy, mindre svullnad och färre rynkor? LPG Face har gjort det enkelt att snabbt uppnå skönhet utan kirurgi på flera områden i ansiktet.

Det här kan LPG Face hjälpa dig med:

 • Strama upp din hud och ge ditt ansikte ett omedelbart lyft
 • Reducera fina linjer, rynkor och akneärr
 • Minska vätska i ansiktet och påsar under ögonen
 • Öka blodcirkulationen för en friskare hud med mer lyster
 • Skulptera ditt ansikte så du får tydligare konturer
 • Öka collagen- och elastinproduktionen så huden ser yngre ut
 • Reparera och bygga upp hudens kondition på djupet

Var kan jag göra LPG Face?

LPG Face finns på ett flertal salonger runt om i landet. På Clarion Hotel Post i Göteborg hittar du bl.a. Skönhetsfabriken där du kan kombinera en effektiv behandling med träning och en skön dag på spa.

Skönhetsfabriken: Salong, hudvård & träning i Göteborg

Hos Skönhetsfabriken på Clarion Hotel Post får du både massage, salong, resultatinriktad hud- & kroppsvård, yoga och träning – allt under samma tak. Idén med Skönhetsfabriken är att erbjuda skräddarsydda behandlingar och långsiktig hälsa. De är inte intresserade av skönhet på löpande band, utan vill hjälpa dig att förebygga de livsstilssjukdomar som blir allt vanligare – och vill att du ska må riktigt bra under tiden.

Skönhetsfabriken är en plats där du kan investera i dig själv och koppla bort vardagen en stund för att fylla på med ny energi. På deras webbsida hittar du all info om deras utbud med relaxavdelning, frisörer, personliga tränare, behandlingar, pedikyr och mycket mer.

▶︎ Läs mer om behandlingen och boka din tid hos Skönhetsfabriken här!

skönhet utan kirurgi

Skönhet utan kirurgi med X ° TONE ™ – minskat fett och fastare kropp

Vem har inte drömt om en fastare kropp med mindre fett? Men att lägga sig under kniven låter för många inte lika lockande. Som tur är finns det numera behandlingar som effektivt kan forma kroppen och bidra till skönhet utan kirurgi.

X ° TONE ™ är skönhet utan kirurgi i form av en skulpterande behandling som bland annat förbättrar muskelstyrkan, tonar din kropp och effektivt tar bort fett. Med hjälp av MMS (Magnestisk Muskel Stimulering) stimuleras muskelvävnaden till maximala muskelsammandragningar. Dessa högintensiva sammandragningar är svåra, om än inte omöjliga, att uppnå med vanlig träning. Just därför är X ° TONE ™ så effektiv. Behandlingen med MMS ger extrema träningsresultat som stärker dina muskler snabbare än med traditionell fysisk träning. En session på 30 minuter med X ° TONE ™ motsvarar cirka 10 x 40 minuter på gymmet.

När man använder MMS-teknik bidrar de intensifierade muskelsammandragningarna också till att fettceller förstörs. Behandlingen ger snabbare nedbrytning av fettsyror och utflöde av lipider från fettcellerna. De frisatta lipiderna (fetterna) omvandlas sedan till blodsocker som under de närmaste veckorna försvinner ur kroppen genom din normala ämnesomsättning. På så vis stärks och ökar muskelvävnaden, samtidigt som de oönskade fettdepåerna på det behandlade området förstörs.

skönhet utan kirurgi

Vad kan jag behandla med X ° TONE ™?

Med X ° TONE ™ kan du behandla muskelgrupper över nästan hela kroppen. Behandlingen är 100 % säker, bekväm för kunder i alla åldrar och det finns inga rapporterade biverkningar. Fördelen med behandlingen är att du kan uppnå allt ifrån ökad volym och fettminskning till smärtlindring och återhämtning. Kanske vill du få en fastare och större rumpa eller så har du smärta i ryggen som du vill behandla. X ° TONE ™ kan hjälpa dig med dem båda.

Skönhet utan kirurgi  med X ° TONE ™ kan hjälpa dig med:

 • Bygga upp volymen av muskler på exempelvis mage och rumpa.
 • Reducera fett på exempelvis insida eller utsida lår.
 • Stärka upp försvagade muskelgrupper som exempelvis brustna magmuskler efter graviditet.
 • Bidra till snabbare återhämtning och läkning av vävnad efter kirurgi och skador.
 • Minska smärta och ge avslappning till musklerna.

Hur går en X ° TONE ™ behandling till?

Muskelstimulering med X ° TONE ™ är den effektivaste behandlingstekniken för dig som snabbt vill uppnå skönhet utan kirurgi. Det är en effektiv behandling för kroppsskulptering som bygger muskler och bränner fett samtidigt.

X ° TONE ™ genomförs som en kur på 6-8 behandlingar. Kuren föregås alltid av en kostnadsfri konsultation där du blir väl informerad om behandlingen och får känna på hur behandlingen känns. Vid en behandling fäster behandlaren maskinens plattor på behandlingsområdet och ställer in och anpassar inställningarna efter just dig. Man ökar i regel styrkan och intensiteten under behandlingens gång. Behandlingen är 30 minuter lång och man bör för bästa resultat komma för behandling två gånger i veckan.

Eftersom behandlingen är så tidseffektiv, och inte kräver någon återhämtning, passar den perfekt att exempelvis göra på lunchrasten. X ° TONE ™ tekniken ger liknande, om inte ännu bättre, fettreducering än fettfrysning. Dessutom tonar den och bygger upp muskelvävnaden på det behandlade området mycket effektivt.

skönhet utan kirurgi

Vilka resultat kan jag få av X ° TONE ™?

En kurbehandling med X ° TONE ™ ger dig många fördelar. Du kommer att få en mer avslappnad, smidig och smärtfri kropp. Dessutom får du många visuella resultat så som fastare kropp, större muskler och mindre fett.

Det här kan skönhet utan kirurgi som X ° TONE ™ hjälpa dig med:

 • Att få starkare och mer definierade muskler. Stärkta muskelgrupper ger i sin tur bättre hållning, mindre besvär och hjälper dig att prestera mer under normal träning.
 • Att minska fetthalten runt de behandlade musklerna och lederna. Det i sin tur bidrar exempelvis till minskat midjemått och mer synliga muskler. Att minska fettet i kroppen bidrar även till en hälsosammare och friskare kropp.
 • Att forma din kropp. Mixen av starkare muskler och mindre fett kommer få din kropp att se mer tonad och vältränad ut.
 • Att få en avslappnad kropp med mindre smärta. Dessutom bidrar behandlingen till att din kropp återhämtas och läker snabbare.

Slutresultaten av behandlingen brukar synas cirka 3 månader efter avslutad kur. Men vältränade individer upplever ofta en tydlig effekt redan efter 1-2 behandlingar. Resultat håller sedan så länge du underhåller din kropp genom egen träning och hälsosam kosthållning. I det avseendet skiljer sig inte X ° TONE ™ från vanlig träning. Du kan naturligtvis också underhålla och förbättra ditt resultat med enstaka behandlingar med ca 4-6 månaders intervall.

Var kan jag göra X ° TONE ™?

X ° TONE ™ är skönhet utan kirurgi som utförs på ett fåtal ställen runt om i landet. Bor du i Stockholmsområdet finns Lasercenter i Solna Centrum (endast 10 minuter från Stockholm City) där de har erfaren och kunnig personal.

Lasercenter i Solna: Avancerad estetisk hudvård i Stockholm

Hos Lasercenter i Solna hittar du ett brett utbud av behandlingar för både ansikte, kropp och hår. Lasercenter grundades 2004 av Dr Jean Hadad som fortsatt leder verksamheten och är medicinskt ansvarig specialistläkare för alla behandlingar på kliniken. De har sedan starten arbetat noggrant och målinriktat i syfte att leverera högkvalitativa behandlingar med marknadens absolut bästa produkter och utrustning.

Lasercenter i Solna är en ledande aktör inom injektions- och laserbehandlingar. De arbetar med fokus på att du som kund ska känna dig säker både innan, under och efter din behandling.

▶︎ Läs mer om behandlingen och boka din tid hos Lasercenter här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Innan du spelar på casino utan svensk licens är det viktigt att du har full koll på vad som gäller och vilka casinon som är bäst.