Så svettas du mindre

Så svettas du mindre

Att svettas är både normalt och hälsosamt. Men det finns också tillfällen då man önskar kroppen hade förmågan att låta bli. Riktigt så enkelt är det inte, men det finns några smarta knep som gör livet lite säkrare och roligare!

Så svettas du mindre

 

Luftiga kläder i naturliga material. Tajta kläder gör att svetten klistras fast på huden och lägger sig som en tunn hinna under plagget. Luftiga kläder andas bättre och blir därmed svalare. Val av färg på dina kläder kan avslöja mer än du tror. Svett syns inte lika tydligt på mörka plagg som på ljusa. 

Syntetiska textiler skapar lättare andnöd för huden välj istället naturliga material som bomull och linne som andas bra. 

Låt fötterna andas. Undvik täta skor som inte låter fötterna andas och byt skor ofta så får fötterna variation. Stryk ett lager Absolut Torr under fötterna så slipper du svett och den sura odören som lätt dyker upp om du svettas i skorna.

Ta det lugnt. Både fysiska och psykiska ansträngningar orsakar svettningar. Att joggingrundan gör det är kanske logiskt, men faktum är att jobbintervjun kan framkalla samma reaktion. Allting som får kroppen att slappna av, till exempel djupandningsövningar, gör också att svettkörtlarna jobbar mindre. 

Använd rätt produkter. Absolut Torr har en unikt långvarig effekt mot svettningar. I upp till 7 dagar håller Absolut Torr händer, fötter och armhålor torra och luktfria. Du kan känna dig säker och slipper oroa dig för oönskade svettfläckar eller illaluktande fötter.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.