Så håller vi koll på sporten vi älskar

De senaste åren har bevakningen av sport blivit större än någonsin förut. Detta har i sin tur förstås gynnat oss entusiaster eftersom vi enklare kommer åt täckning av olika event, med ett större utbud av streamingtjänster och kanaler. Men idag upplever många att det är rörigt att följa sport, inte minst internationell fotboll där matchsändningar är väldigt utspridda. Så hur håller vi koll på sporten vi älskar? Här kommer tipsen!

Samlingssajter 

Visst är det så att sport i alla dess former är utspridd på olika kanaler, och att vi som vill följa de stora händelserna, i form av nyheter och event, får bredda våra vyer. Därför har tjänster (oftast sajter) som på ett tydligt sätt samlar alla sorters sportnyheter blivit populära. Är du en sådan person i jakt på en bra samlingssajt behöver du inte leta längre. De senaste betting online nyheterna som kartlägger den närmast oändliga marknaden. 

Sett till att sportbevakningen breddats kraftigt under 2010-talet har den mer klassiska TV-guiden vi kallar “tablå” fått sig ett rejält lyft på sportsidan. De bästa tablåerna går numera stenhårt in för att täcka alla kanaler och streamingtjänster som sänder eftertraktad sport, exempelvis C More. Har du ännu inte upptäckt tablåernas fantastiska sportbevakning ännu, så kommer du garanterat att känna lättnad när du väl gör det. De ger dig en mycket klarare bild av var och hur du följer de olika eventen. 

Appar

I takt med mobiltelefonens oerhörda utveckling de senaste åren har vi fått ta del av många fantastiska appar. I sportsammanhang finns det mängder av olika appar, från nyhetsappar till djupdykande statistikappar. Den som har ett brinnande intresse för våra nationalsporter fotboll och ishockey kan idag ta del av snabba liveuppdateringar, men också väldigt mycket fakta om de olika lagen, från matchhistorik till spelschema och individuell spelarstatistik. 

En känd statistikapp som heter LiveScore har många miljoner användare världen över. Den anses vara perfekt när du har en kväll med vännerna och vill följa flera matcher samtidigt. Men också för den som missade gårdagens matcher och vill ha en snabb och tydlig genomgång på vad som hänt. För visst vill man vara uppdaterad när det är dags för umgänge på puben eller kafferasten. 

Samlingssajter och appar är de bästa tjänsterna att ta till för den som vill hålla koll på sporten den älskar. Med dessa verktyg slipper du bläddra runt i tidningar eller söka ihjäl dig på nätet. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras