Så funkar LPG-massage

Så funkar LPG-massage

Kan du komma i form med LPG-massage istället för att äta hälsosamt, träna eller göra kirurgiska ingrepp? Nja, inte direkt, men LPG-massage kan vara ett bra komplement till en sund livsstil menar personliga tränaren och LPG-terapeuten Linn Strand. Här berättar hon om sig själv, hemligheten bakom LPG-massage och alla fördelar med behandlingen.

Människan är lat av naturen och har alltid sökt efter enklast möjliga väg till att må bra och vara nöjda med sitt utseende. LPG-massage är inte heller någon genväg, men ett spännande komplement till en sund kosthållning och aktiv livsstil menar personliga tränaren och LPG-terapeuten Linn Strand.

Så vad är LPG-massage och hur går det till?

LPG-massage, eller egentligen LPG-Endermologie, är en mekanisk teknik som kombinerar vakuumsug med att två rullar symmetriskt och rytmiskt veckar huden. Det gör att fettcellerna i underhuden sätts i lipolys och att fibertrådarna i huden stretchas. Fettcellerna krymper, indväven stretchas, slaggprodukter och vätska försvinner. Det är hemligheten bakom LPG.

LPG är en behandling som passar de flesta – såväl elitidrottare, som fitnessatleter och andra människor som är månar om sin hälsa och sitt useende.  

Fördelar med LPG*

– Löser upp envisa fettdepåer

– Tar bort celluliter

– Gör huden jämnare och fastare

– Skulpterar / formar kroppen

– Stramar åt huden

– Ökar blodcirkulationen

– Ökar ämnesomsättningen

– Tar bort vätska / slagg

– Behandlar ärrvävnad

– Bearbetar ojämnheter

– Återhämtning efter träning

– Muskelutveckling

– Muskelstretch

*Källa: endermologie.com 

LPG-behandlingar kan du bland annat få hjälp med av LPG-terapeut Linn Strand. Hon är även online-coach, personlig tränare samt kostrådgivare med flertal utbildningar inom träning, nutrition och kostvetenskap. Se vilka lediga tider hon har på linnstrand.bokadirekt.se.

Linn är en målmedveten och ambitiös tjej som älskar sitt arbete och som alltid ger 100%. Detta fokus och driv för hon över på sina klienter med ambitionen att de ska bli sitt bästa jag. Linn vill se varje person lyckas och hitta en balans mellan kost och träning. Att du ska få en livsstilsförändring och bli mer medveten om vilka aktiva val du kan göra i vardagen för att må bättre. Hur du tar dig igenom dåliga dagar och hur reser dig upp vid motgångar.

I Linn´s värld finns det inga hinder, ”allt har en lösning”. Därför älskar hon sitt arbete med att hjälpa människor få en ny hälsosam vardag. En livsstilsförändring och som håller även i framtiden.

 

Är du intresserad av att komma i kontakt med Linn, som personlig tränare eller för en LPG-behandling? Linn har sitt behandlingsrum på Gym & Fitness vid Liljeholmen i Stockholm. För mer information, besök Linn Strand´s hemsida.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.