Så får du lättare orgasm – 5 tips

orgasm

En av livets stora njutningar, med mängde av positiva hälsoaspekter, är att få orgasm. Ett tillstånd som inte alltid är lätt att hamna i, men som går att underlätta för. Om du eller någon du gillar har svårt att komma, läs vidare för våra fem bästa orgasm-tips.

Att få orgasm är fantastiskt härligt, men för många är det svårt att få. Det kan bero på en mängd olika saker, allt från dagens stress på jobbet, till vilken sexposition som känns bäst. Men om det känns som att du provat allt men ändå har svårt för att komma, kolla in den här listan där vi sammanställt de vanligaste (och mest oväntade) anledningarna som kan förhindra klimaxen:

Så får du lättare orgasm – 5 tips

1. Stillasittande hela dagarna? Rör på dig!

Att spendera långa dagar i kontorsstolen kanske är bra för karriären, men det är inte speciellt bra för dina muskler i bäckenbotten. Stillasittande kan förkorta musklerna, vilket i sin tur leder till smärta och det kan göra så att det blir svårt att få orgasm och att hela sexen inte blir så skönt som det skulle kunna bli. Ett klassiskt knep är att gå upp och röra lite på sig varje halvtimma. Om du kan, gör några squats och sträck ut ryggen för att få igång cirkulationen och aktivera musklerna.

2. Kommunikationen med din partner

Ingen kan läsa dina tankar. Så genom att hålla tyst om vad du föredrar och gillar i sängen kommer absolut inte att hjälpa dig att nå klimax. Vi är alla olika formade och gillar olika saker, så det är helt naturligt att något som känns underbart för en person inte är fantastiskt för någon annan. Så var tydlig med din partner om vad du tycker om. Faktum är att de flesta bara blir tacksamma över lite vägledning!

3. Drick tillräckligt med mycket vatten

För många är det svårt att komma ihåg att dricka tillräckligt mycket vatten. Det orsakar mängder av hälsoproblem, även förmågan att få orgasm. Alkohol är en vanlig bov i dramat när det kommer till uttorkning, så se till att dricka varannan vatten.

4. Onanera mera

Att kunna tillfredsställa dig själv påverkar också dina chanser att kunna bli tillfredsställd tillsammans med din partner. Använd gärna en sexleksak och utforska din kropp. Vi vill tipsa om den omåttligt populära Satisfyer. En satisfyer är den nya generationens sexleksak, och du kommer snart förundras över hur du någonsin kunde leva utan en Satisfyer stimulator. Sexleksaker kan självklart användas tillsammans med en partner, varför inte visa din partner hur hen kan hjälpa dig?

5. Var inte rädd för att förlora kontrollen

När du fått lära dig att ha full kontroll över alla aspekter av ditt liv kan det vara svårt att göra den exakta motsatsen i sängen. Men att vägra att släppa taget kan vara anledningen till att du inte kan få orgasm — eftersom orgasmer tenderar att fullständigt ta över när de går genom hela kroppen. Påminn dig själv om att det bara varar några sekunder när du väl är där, fortsätt andas och försök att låta din kropp flyta med. Inom några ögonblick har du kontrollen tillbaka och det är så värt det!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.