Så blir du av med illaluktande skor och idrottsutrustning

Så blir du av med illaluktande skor och idrottsutrustning

Trött på illaluktande skor, träningsväskor, skydd eller annan idrottsutrustning? SmellWell är en unik svensk/kanadensisk innovation som tar bort dålig lukt för att i stället ersätta den med en lätt och fräsch doft.

Illaluktande skor och idrottsutrustning är något alla träningsfantaster har varit med om – men som inte nödvändigtvis behöver upplevas. SmellWell är den miljövänliga lösningen som inte bara döljer, utan tar bort den dåliga lukten.

– Innehållet i påsarna absorberar fukt och neutraliserar pH-balansen vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier. Efter en till ett par dagars användning minskar bakterierna markant och med det även lukten, som i stället ersätts av en fräsch doft, säger Ammi Schaffler, VD för SmellWell.

Svensk/kanadensisk innovation
Idén uppstod genom en illaluktande träningsväska och blev starten på utvecklingen av det som skulle bli SmellWell. Resultatet blev smarta tygpåsar som läggs i träningsskorna eller i idrottsutrustningen över natten för att effektivt ta bort dålig lukt.

– Alla har varit med om att skor och idrottsutrustningar luktar illa efter ett tag och att maskera lukten hjälper bara för stunden. SmellWell är en enkel, snygg och effektiv lösning som verkligen fungerar.

Förutom att hålla allt ifrån skor, kängor och pjäxor till idrottsväskor, benskydd och handskar fräscha, är Smellwell även miljövänlig.

– Produkten har genomgått ett omfattande REACH-test som visar på att SmellWell är fria från farliga kemikalier och dessutom skonsam mot miljön. Det gör att SmellWell är säker för alla att använda.

SmellWell finns att köpa i sko- och sportbutiker, rek. pris: 89 kr. För närmsta återförsäljare, besök www.smellwell.se/aterforsaljaren/

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.