Merrell’s Rubato – skon som ger din löprunda större möjligheter

Veckans produkt presenterad i samarbete med Merrell

Saknar du det lilla extra i löparspåret? Söker du något som kan hjälpa dig att prestera bättre, springa mer bekvämt och få ut 100 % av ditt träningspass. Vill du ta din löpning till nästa nivå med bättre prestanda – Rubato, löparskon från Merell gör det möjligt.

Rubato är en ny modell från Merell, en trail running sko som får dig att känna dig ett med naturen samtidigt som du får en bra grund att springa på. Tänk en sko som behåller maximal dämpningen, 0 -dropp, otrolig komfort och den studsiga känslan under hela ditt träningspass. Maximerar din löprunda från start till mål.

Merrell Rubato – löparskor som ger dig frihet och komfort

Här hittar du den kompletta löparskon kan bli både ultralöparens nya favorit likaså passar den för en lätt skogsrunda.

▶︎ Läs med om Merrell Rubato här.

Rubato är en maxdämpade sko som med alla egenskaper en löpare söker vill ha. Den är luftig, lätt, med bred passform och rymlig tåbox. Dämpningen, som bidrar till den studsiga känslan är tillverkad med ett FloatPro skum, som håller dämpningen under långa perioder.

Yttersulan, i Vibram® Megagrip, ger dig som löpare ett bra grepp på de flesta underlag samtidigt som löparkänslan inte sviker dig. Ovandelen består av en slitstark luftig mesh. Bra att veta är också att skon är vegansk och finns för både herr och dam.

Merrell’s Rubato hittar du i sorterade sko- och sportbutiker samt på hemsidan.

För fler skor och inspiration följ @merrelleuinstagram & merrellnordicsfacebook.

Presenterad i samarbete med  www.merrell.com/se.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.