Rena träningskläder på riktigt – så tvättar du som ett proffs

Du som tränar vet hur kläderna kan dra åt sig en sur doft av svett och att köpa nya efter bara några pass är varken billigt eller klimatsmart. Här hittar du bästa hjälpen för att tvätta som ett proffs och få rena träningskläder på riktigt. 

Det är kul med nya, fläckfria och rena träningskläder, men så har du dom där favoritplaggen som ändå alltid vinner. Som sitter så perfekt, skönt och flexibelt rättar sig efter dina träningspass att du omöjligt kan göra dig av med dom. Men – som börjar få en illaluktande svettodör? Varför går den inte bort när du tvättar och vad är lösningen som håller dem fina och fräscha ännu längre?

Rena träningskläder på riktigt – så tvättar du som ett proffs

Klassiskt tvättmedel klarar inte att tvätta bort sportmolekylerna vid den låga temperatur man bör tvättar funktionsplagg, alltså tvättrådet om 30 grader. Som tur är finns det tvättmedel anpassat för dina träningskläder och numera även ett anpassat innovativt mjukmedel för funktionsplagg.  

WASHOLOGI`s sporttvättmedel är effektivt för funktions- och träningskläder och tvättar bort stark lukt, som exempelvis svett, redan vid 30 grader. Detta genom att det omvandlar svettmolekylerna och gör dem vattenlösliga redan vid låg temperatur. Klassiska tvättmedel tvättar inte bort svettmolekyler förrän vid 60 grader, men den höga värmen klarar inte funktionsmaterial.

Washologi
Sport tvätt finns i 100 ml, praktisk att ta med, samt i 750 ml flaska.

WASHOLOGI by Viktoria – ett innovativt transparent mjukmedel

WASHOLOGI har även ett innovativt transparent mjukmedel som minskar statisk elektricitet och täpper inte till andningsfunktionen i plaggen, så som klassiska mjukmedel gör. Fler fördelar hittar du här:

  • Drygt. Konsistensen på både tvättmedlet och mjukmedlet gör att de håller länge vilket är en viktig del när det kommer till just hållbarhet och att inte överkonsumera.
  • God doft av jasmin som är fräsch och blommig.
  • Multifunktionellt. Du kan använda mjukmedlet på alla material, till och med elastan och denim.
  • Miljövänligt. WASHOLOGI´s sortiment är biologiskt nedbrytbart. Det tillverkas skonsamt i Fjällbacka, utan färgämnen och med skonsamma parfymer.

Washologi

Ännu ett plus är flaskorna, stilrena och moderna. En snygg inredningsdetalj i tvättstugan.

▶︎ Läs mer och hitta dina produkter här hos WASHOLOGI!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.