Reebok ZPump Fusion – skon som formas efter foten

Reebok ZPump Fusion - skon som formas efter foten

LÖPNING. Nu lanseras Reebok ZPump Fusion, löparskon som pumpas upp för att ge en unik passform.

Reebok ZPump Fusion

Pump-teknologin i Reebok ZPump Fusion består av en luftkudde över fotryggen som kan pumpas upp och som formar sig efter foten så att skon sitter perfekt.

Ovandelen har utrustats med en lätt, sömlös och komprimerande Fusion sleeve som smiter åt runt foten och håller Pump-teknologin säkert på plats.

Yttersulan har utformats med högpresterande racingdäck som förebild och ger ett fantastiskt grepp vid snabba vändningar.

Reeboks nya löparsko ZPump Fusion har en luftfylld ovandel, som genom att pumpas upp, gör det möjligt för skon att krama om foten och skapa en skräddarsydd passform för varje löpare. Skons sula är inspirerad av högpatenterad ZRATED-däck som används inom Formel 1 och har tagits fram för att maximera fotens flexibilitet. Resultatet är en lättviktig löparsko som både ger stabilitet och tillåter dig att ta kurvorna snabbt när du är ute och springer.

– Många löparskor görs utifrån stela och fabriksproducerade modeller som har få likheter med hur en verklig fot är uppbyggd. ZPump Fusion anpassar sig däremot efter din fots individuella form så fort du sätter på den och pumpar upp skon, säer Paul Litchfield, mannen bakom orginalversionen av The Pump och Head of Advanced Concepts på Reebok.

Unik konstruktion
Vanliga löparskor är ofta konstruerade av uppemot 40 separata delar. ZPump Fusion består av tre huvuddelar vilket resulterar i en sko utan stela komponenter som kan förhindra fotens flexibilitet. Varje del i ZPump Fusion arbetar tillsammans för att skapa optimal passform och kontroll:

The Pump Technology är den luftfyllda ovandelen gjord av lättviktsmaterial och är helt justerbar. Den skapar individuell passform och skräddarsydd stabilitet.

The Fusion Sleeve är en stretchig kompressionsplös som håller samman alla delar i ZPump Fusion och förenar pump-teknologin med varje enskild löpares fot för att ge optimal kontroll och komfort under löpningen.

ZRATED Outsol. Löpning i högt tempo kräver flexibilitet. Förbilden bakom ZPump Fusion är Z-RATED-däck som används inom Formel 1 för att bilarna ska kunna ta snabba kurvor. Sulans kant och räfflor ska ge fäste och kontroll så löpare kan stanna, starta och vända på en liten yta.

Reebok ZPump Fusion finns i butik från och med 10 mars 2015. Rek. pris 1 200 kronor.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.