Redaktionen testar: Djuprengörande ansiktsbehandling hos Cool Derma Company

På en lugn tvärgata till Odenplan i centrala Stockholm hittar du Cool Derma Company och kanske världens mest omhändertagande terapeut. Följ med redaktionen på en djuprengörande ansiktsbehandling med rekommenderade produkter.

– Äntligen är du här! Ta in din cykel här i butiken så att ingen tar den, kvittrade Shidrokh Ghawami som driver Cool Derma Company på Upplandsgatan 58 i Stockholm. En ljus och lugn liten lokal, trots sin placering mellan höga hyreshus och Odenplans trafik.

– Tack, men nej, den är så rostig och gammal så det är ingen fara, log jag.

– Ah, du VILL att den blir stulen? skrattade hon. Så att du kan köpa en ny? Sen låste hon dörren om oss och förklarade att hon inte ville att någon skulle kunna störa under behandlingen.

Att det var en kvinna med service ut i fingertopparna fanns inga tvivel om – och humor. Jag klickade direkt med Shidrokh och tänkte att det inte spelade någon roll hur behandlingen var. Hon hade redan fått mig på så bra humör.

Men, förutom att få mig att skratta och känna mig som en kung var hon extremt proffsig under behandlingen. Förklarade alla steg, från att tvätta och ånga av huden, klämma ut små pormaskar och ge lympfmassage med en lite apparat. Hela tiden inkännande om det kändes bra eller inte. Bra kändes det och resultatet med. Mycket av den vätska jag haft under huden försvann och hyn fick en helt annan lyster.

Shidrokh Ghawami berättade att hon skräddarsyr varje behandling efter kunden, liksom valet av produkter. Att Cool Derma erbjuder unik och effektiv hudvård för olika hudtyper, unga som gamla, och alla etniciteter. Syftet med behandlingen är att du ska utstråla en fräsch och hälsosam hud.

– Alla mår bra av en riktig djuprengöring och portömning som gör att huden även lättare tillgodogör sig effekten av vårdande produkter.

Resultatinriktade produkter för dig i farten

Cool Derma Company har sitt eget varumärke med inriktning på just dig som lever ett aktivt liv – Skinfitness collection. Detta är en hudvårdsserie för dig som behöver en “reset button” för att få huden i balans. Produkterna passar oren hy lika väl som mogen hy och ingredienserna i Skinfitness är resultatinriktade, utan att torka ut huden.

Serien består av tre produkter plus en tvättlapp. Alla produkterna är 2 i 1 och passar både ansikte och kropp, är inte testade på djur och syftar till att passa alla i hushållet. Tanken är att du ska kunna dela på produkterna med dom du bor med och inte behöva köpa en hudvårdsserie per person. Förpackningarna är enkla och lätta för att kunna användas “on the go”. Rengöring, ansiktsvatten/serum, kräm och tvättlappar för dig som vill slippa tusentals dyra produkter och få bästa effekt av några få – till rimliga priser.

Skinfitness collection

Cool​ ​Derma​ ​DEEP​ ​Clean​ ​2​ ​in​ ​1​ ​Exfoliating​ ​Gel​ ​Cleanser

Svalkande och uppfräschande tvättgele som löddrar med diskret doft av äpple och gurka. Tvättgelen innehåller exfolierande AHA/BHA som hjälper till att djuprengöra huden, ta bort döda hudceller och verkar som propplösare på tilltäppta porer. Ingredienserna i tvättgelen är noga utvalda för att effektivt avlägsna orenheter, förebygga uppkomsten av nya utbrott och balansera talgproduktionen utan att torka ut huden.

Passar: Fet-/ blandhy, mogen hy, oren hy med tilltäppta porer

Pris:​ 399 kr för 200 ml. Du hittar produkten här.

Intense​ ​Skin​ ​Renewal​ ​Glycolic​ ​Essence

En mångsidig 2 i 1 produkt som kombinera ansiktsvatten och serum i ett enda steg. Essensen exfolierar huden på djupet utan att torka ut eller skada barriärfunktionen. Essensen påskyndar även cellförnyelsen i huden och bidrar till en jämnare hudton samt hudstruktur. Innehåller noga utvalda effektiva ingredienser som förebygger uppkomsten av nya utbrott, lugnar irritation och rodnader som kan uppstå i huden.

Passar: Fet-/ blandhy, mogen hy och oren hy med tilltäppta/förstorade porer

Pris:​ ​399 kr för 200 ml. Du hittar produkten här.

Advanced​ ​Hydro​ ​Clean​ ​&​ ​Calm​ ​Moisturizer

Lätt fuktighetsbevarande ansiktskräm med fräsch äppeldoft som snabbt går in i huden utan att kladda. Hjälper till att lösa upp orenheter, tar bort döda hudceller och minskar förstorade porer. Krämen är speciellt framställd för att balansera och vårda fet-/ blandhy. Ingredienserna är noga utvalda för att effektivt förebygga och minska uppkomsten av orenheter, irritationer och rodnader utan att torka ut huden.

Passar: Fet-/ blandhy, oren hud/ ojämn hudstruktur, glåmig hy

Pris:​ 375 kr för 50 ml. Du hittar produkten här.

Multitasking​ ​Organic​ ​Cotton​ ​Professional​ ​Cleansing​ ​Cloth

En mångsidig tvättlapp som kan användas av alla i hushållet. Unik vävningstyp för att exfoliera huden varsamt och effektivt. Det bästa verktyget för rengöring och som ger det renaste resultatet. Ett proffsverktyg i ditt eget hem.

Passar: Alla hudtyper, även den allra känsligaste hunden vid rätt användning

Pris:​ ​299 kr för ett paket med 4 st. Du hittar produkten här.

”Vi vill ge dig bästa möjliga hållbara resultat för din kropp och hud. Alla behandlingar är skonsamma och görs i samråd med dig och dina önskemål i en harmonisk ostörd miljö.”

Cool Dermas produkter hittar du exempelvis på Apoteket och Lyko.se. Läs mer om företaget och boka din ansiktsbehandling hos coolderma.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.