När du vill äta något extra gott till frukost eller mellanmål – prova våra glutenfria proteinpannkakor. Du kommer inte bli besviken.
Inför lite extra festliga måltider bjuder vi på ett recept på supergoda, glutenfria proteinpannkakor. Väldigt enkla att göra dessutom av bara ett fåtal ingredienser.
Glutenfria proteinpannkakor
Ca 5 pannkakor eller 15 plättar
Ingredienser:
- 2 ägg
- 1 dl bovetemjöl
- 1 skopa proteinpulver, vaniljsmak
- 4 dl havremjölk
Gör så här:
- Vispa ihop ingredienserna och stek i kokosfett i plättjärn eller stekpanna.
- Servera gärna med naturell kvarg blandat med valfria bär, skivad banan och hallon.
Recept: Glutenfria proteinpannkakor
Ingredienser
- 2 st ägg
- 1 dl bovetemjöl alt. mandelmjöl
- 1 dl proteinpulver med vaniljsmak
- 4 dl havremjölk
Instruktioner
- Vispa ihop ingredienserna och stek i kokosfett i plättjärn eller stekpanna. Servera gärna med naturell kvarg blandat med valfria bär, skivad banan och hallon.
Fler hälsosamma kosttips och recept hittar du i kostrådgivaren Yvonne Lundgrens blogg ”Hälsa utan quickfix och dieter”.
Recept och foto: Yvonne Lundgren