Rawfoodbollar med blåbärssmak – recept från Hanna´s Kitchen

Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen

Vem kan få nog av supergoda och näringsrika rawfoodbollar? Till frukost, mellanmål, kvällsfika eller däremellan – alltid lika passande. Inför helgen har vi laddat upp med enkelt recept på rawfoodbollar med ny twist av blåbär från Hanna´s Kitchen.

Rawfoodbollar med blåbärssmak

Ingredienser, ca 10 bollar:

– Ca 230 gram medjooldadlar

– 60 gram glutenfria havregryn (eller vanliga)

– 50 gram mandlar (kan bytas ut mot cashewnötter, eller för att göra nötfri, solrosfrön och/eller pumpafrön)

– 25 gram riven kokos

– Ca 5 gram kokosolja

– Blåbärspulver efter smak (ca 6 gram)

Gör så här:

1. Lägg i alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa tills önskad konsistens.

2. Rulla till bollar och förvara i kyl eller frys.

3. Ät och njut!

blabar_rawboll - rawfoodbollar

Recept och foto: Hanna Sundell.

 Följ gärna Hanna´s kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen

Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen

Måltid Mellanmål
Tag rawfoodbollar
Specialkost Äggfritt, Glutenfritt, Laktosfritt, Paleo, Vegetariskt
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg





Innan du spelar på casino utan svensk licens är det viktigt att du har full koll på vad som gäller och vilka casinon som är bäst.