Rånäs slott – en plats för njutning

Rånäs slott - en plats för njutning

Sommarid är golftid – och Rånäs Slott ligger strategiskt mitt i Upplands golfmecka intill Skedvikens norra strand.

Omgivningarna är vackra och rofyllda; här är det lätt att njuta och koppla av. Inte mindre än 11 golfbanor ligger i närområdet, max 30 minuters bilfärd bort, så vill du ägna dig åt din favoritsport är Rånäs Slott ett mycket bra val.

– Efter en dag på banan behöver din kropp lite välförtjänt avkoppling och omvårdnad och då passar det perfekt med en golfmassage i Spakällan. Det är en behandling  som tar hand om trötta golfmuskler och ger dig ny energi att svinga klubban även nästa dag, säger Bertil Dufbäck, VD på Rånäs Slott.

Har du inte möjlighet att vara borta över natten är Rånäs dag-spa-paket ett alternativ att rekommendera. Under en heldag njuter du och ditt sällskap av en dag i Spakällan, där det alltid finns frukt och dryck framdukat. Inled gärna besöket med en god lunch eller avsluta med en middag i någon av slottets vackra matsalar. I samband med dag-spabesök står Sjöbastun med två utomhusjacuzzi på bryggan till ert förfogande.

Sommarerbjudande: Vi har golf- och weekendpaket från tisdag till lördag hela sommaren från 22 juni fram till 13 augusti där vi ger en sommarrabatt på 150 kr per person på ordinarie paketpriser. Dagspapaket från 620 kr. Golfpaket med övernattning från 895 kr.

Rånäs Slott 762 96 Rånäs, 0175 – 747 00, info@ranansslott.se,www.ranasslott.se

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.