Pure Snack – naturligt proteinrikt och fettsnålt mellanmål

pure snack

Veckans produkt – annons för Pure Snack

Coronarestriktionerna är borttagna och många hurrar över att återgå till offentliga träningslokaler, men glöm inte att käka mitt i glädjeyran. Pure Snack – en helt ny produkt från Kronägg – är mellanmålet för dig som behöver mer protein än fett och uppskattar naturliga, välsmakande och mättande minimål.

Pure Snack är en unik produkt som saknats på marknaden fram till i dag. Ett mellanmål son baseras på ägg och är mjölk-, gluten- och sojafri och därmed perfekt anpassad för den som är allergisk eller intolerant mot något av dessa näringsämnen.

Pure Snack – naturligt proteinrikt och fettsnålt mellanmål

Men den bjuder också alla andra på stora fördelar jämfört med det befintliga utbudet för den som tränar mycket och behöver fylla magen med något nyttigt och gott efter ett hårt pass.

pure snackSnål på fett

Pure Snack är nämligen baserad på den utomordentliga råvaran äggvita. Det ger dig skön och långvarig mättnadskänsla, samt högkvalitativt protein – just det som ofta används inom livsmedelsbranschen som ”golden standard” för att mäta kvaliteten på proteiner i livsmedel. Dessutom är det fettsnål.

Att Pure Snack sedan också kommer i en smart förpackning som är lätt att packa ner i träningsväskan är förstås bara en bonus. Men knappast någon slump. En produkt designad för att du lätt ska kunna ta den med dig till motionspasset, för att du med vällust ska slicka dig om läpparna när du avslutat ditt mellanmål, för att du ska må bättre efter att du tränat, för att hålla dig frisk och kry och för att du ska orka hålla ut. Inget har lämnats åt ödet vad gäller Pure Snack.

Nyttigt – men gott

Produkten är helt enkelt en genial lösning på den moderna träningsmänniskans behov. Och för att ta fram den har tillverkaren noga studerat vad sådana som du vill ha i magen efter att du tränat eller helt enkelt när magen pirrar och det är ett tag kvar till nästa måltid. Kundundersökningarna visar att konsumenter efterfrågar mycket protein och att de värdesätter god smak. Inga konstigheter – gott ska det vara, fast man är en nyttig och hälsomedveten motionär. Så klart!

Pure Snack utvecklades under stor omsorg om detaljerna. Särskilda ansträngningar gjorde man för att smaken och strukturen ska kännas tiptop när den landar på tungan. Du kan hitta mellanmålet i tre härliga smaker – mango, bär och banan – och dess struktur är behaglig för gommen. Det är dessutom en produkt som känns helt naturlig. I framställningsprocessen fermenteras äggvitan med mjölksyrabakterier. Trots lång hållbarhet innehåller den inga konserveringsmedel. Och tack vare äggvitan, som utgör basen i Pure Snack, slipper du inte bara mjölk, gluten och soja – du får dessutom mycket mättande protein.

Bli klimathjälte

Bara fördelar? Kan det verkligen stämma? Jajamän! Och då har du ändå inte hört det bästa av allt. Mellanmålet är nämligen inte bara nyttig, välsmakande och mättande – tack vare att den produceras på äggvita är produkten också klimatsmart. Ja, du läste rätt. Ägg har generellt sett en lägre klimatpåverkan än övriga animaliska proteinprodukter. Du får, med andra ord, inte bara en smakrik upplevelse av bär och frukt, en mage som slutar knipa, muskler som byggs upp och ett nyttigt mellanmål – med Pure Snack kan du också med gott samvete kalla dig miljöhjälte.

Du hör! Spring och handla ditt nya favoritmellanmål redan i dag.Pure Snack i smakerna mango och bär hittar du i din ICA butik från vecka 7 2022. Läs mer här!

Fakta om Pure Snack

  • SMAKER: mango, bär och banan

  • VIKT: 175 gram
  • FÖRVARING: Kylvara
  • BASEN: Äggbaserad
  • NÄRING: Proteinrik och fettsnål, baserad på äggvita
  • NYTTIG: Inga tillsatta konserveringsmedel 
  • MILJÖN:  Klimatsmart, p.g.a. äggets låga klimatpåverkan
  • TILLVERKARE: Munax Oy, Finland, distribueras av Kronägg AB
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.